Taeblasse tuleb uus söögikoht

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Taebla bussipeatuse kõrval avatakse sügise alguses kiirsöögikoht.

Uus kiirsöögikoht saab nimeks Taebla söögipeatus ja seda hakkab haldama Tetsi OÜ. Menüüse tulevad erinevate lisanditega friikartulid, hamburgerid, kebab, supid, maiustused ja erinevad karastus-ja alkohoolsed joogid. Söögikoht hakkab olema avatud igapäev kella 22ni, reedel ja laupäeval kuni kella 1ni öösel.

Tetsi OÜ juhatuse liige Julia Sirkel ütleb, et plaan oli söögikoht Taeblasse teha juba ammu. „Alustasin eelmisel aastal, kuid bürokraatiat on niivõrd palju. Planeerime avada 1. augustil, aga tööd on palju ja see kuupäev võib nihkuda,“ sõnas Sirkel.

Sirkli hinnangul hakkavad söögikohta külastama lisaks kohalikele ka need, kes on parasjagu Taeblast läbisõidul. „Järgmise aasta suvehooajaks plaanime ehitada ka väliterrassi.“

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
22 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ints
8 aastat tagasi

supper:))

KodanikN
8 aastat tagasi

Taebla naised saavad endid veel jämedamaks õgida.

nojah
8 aastat tagasi

Sinna tuleb pigem joomakoht kui söögikoht.Kõrval ju iidamas- aadamast ajast jotade kogunemiskoht(kalaputka tagune).

ints
8 aastat tagasi

Üks koht saab siis tõesti ,,paika pandud,,.Mitte nagu kooli asukoht või raudtee,mis juba kolmandat sajandit samas kohas ongi paiknenud.

Kübe
8 aastat tagasi

Kas humalajooki ka hakatakse pakkuma?

Ando
8 aastat tagasi

Lp. kirjatsura Kristjan.
Naisterahva perekonnanime ette peaks viisakusest märkima vähemalt pr. või täielikult nime välja kirjutama.
Pole oluline , et see on vaid kohaliku tähtsusega uudis, kuid kõik Rohuküla-Haapsalu-Tallinn trassil hakkavad sellest “putkast” mööda sõitma ja oma rahakotiga hääletama, mis hea, mis halb.
Edu !

Anonüümne
8 aastat tagasi

Pipi

taebla elanik
8 aastat tagasi

ootan hea meelega avamist 🙂

mutionu
8 aastat tagasi

Kas trühvleid ka saab….Paneks väikse karavani kooli poole samuti teele iga päev,et õpilastel-õpetajatel toiduvaheldust oleks.

mutionu
8 aastat tagasi

kus söök ,seal sööjaid