PERH plaanib investeerida Läänemaa haiglasse 500 000 eurot

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Läänemaa haigla

Läänemaa haigla. Foto: Arvo Tarmula.

Riigikogu võttis vastu riigieelarve muudatuse, millega eraldati Põhja-Eesti regionaalhaiglale (PERH) ja Tartu Ülikooli kliinikumile 2 miljonit eurot.

PERH plaanib ühendada endaga Läänemaa ja Rapla haiglad. Millal Läänemaa haiglaga ühinemisleping sõlmitakse on PERHi kommunikatsioonijuhi Inga Lille sõnul veel raske öelda.

Samas kinnitas Lill Lääne Elule, et läbirääkimised Läänemaa haigla ja PERHI võrgustamiseks on jõudmas lõpusirgele.

Lille sõnul on PERHi ettepanekuks, et loodava sihtasutuse jaoks tehtav PERHi poolne esmane investeering oleks 500 000 eurot. Järgmine läbirääkimiste voor PERHi ja Läänemaa haigla ühendamiseks toimub selle nädala lõpus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kiisu
9 aastat tagasi

Tehke haigla selle eest korda et koguaeg ei jamaks mitte ükski tehnika….Ja te võiks töötajatele palka ka tõsta..Endale tõstate palka aga töötajatel ei tõsta…Ärge kulutage seda raha nipetnäpet asjadele vaid teheke head selle rahaga töötajatele ja kui ka haiglale….

To Karilaid
9 aastat tagasi

Kus on see üldrahvalik arutelu, mida suvel suure suuga lubasid. Kas tehakse jälle nurga taga ära?

Kiisu
9 aastat tagasi
Reply to  To Karilaid

To Karilaid
Nad lubavad suure suuga et teevad kõik inimeste heaks aga kus sa sellega nad ainult mõtlevad enda peale mitte teiste peale.

Jüriöö
9 aastat tagasi

Hinnakirjad teeb haigekassa niikuinii.

Andres-Indrek
9 aastat tagasi

Surnukuur juba tehti uus ju…

Tont.
9 aastat tagasi

Olles suku tuttav, siis nii kahjuks läheb. Seal on mängus miljonid. Ning surematuid kahjuks pole. Enam ma küll suku poolt ei hääleta….

Härra Õ
9 aastat tagasi

Ma väga loodan tont,et sul ei ole õigus ning, et asjad liiguvad siiski paremuse suunas eelkõige haigetele.

Kiisu
9 aastat tagasi
Reply to  Härra Õ

Härra Ö
Asjad ei hakka liikuma ära lootke sellepeale nad ainult lubavad.

Tont.
9 aastat tagasi

Monopol dikteerib (ravi)hinnad. Praegu tuleb siis 2 suurt tegijat, kel riigikogus käpp sügavalt sees ja kes saavad sealt toetusi. Ning nad ühendavad kõik Eesti maakonnahaiglad. Kusjuures mõned kindlasti muudetakse vaid taastusravihaiglateks (hooldushaiglateks). Kui väikesi enam pole,teevad suured (hinnakirja osas) Haigekassale pakkumise,millest on raske keelduda. Sõprus on ilus asi ja tore on teada,et Haapsalu Vilosius on Suklesega ikka äripartner. Mille maksavad kinni haiged….