0

Jaanipäeva aegu on Haapsalus muuseumid avatud

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Iloni ImedemaaIloni Imedemaa. Foto: Arvo Tarmula

Iloni Imedemaa ja Haapsalu raekoda on sel suvel esmakordselt pühade ajal külastajatele avatud ja Iloni Imedemaa tähistab 1. juulil 5. aastapäeva, teatas sihtasutuse Haapsalu ja Läänemaa Muusemid turundus- ja müügijuht Ege Paju.

22-24. juunini on Iloni Imedemaa ja Haapsalu raekoda avatud kell 11-16 ja piiskopilinnus kell 10-18.

Iloni Imedemaa sünnipäeva tähistatakse 1. juulil. Külastajatele pakutakse sünnipäeva kringlit, külla tuleb ka Karlsson.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz