Jaanipäeva aegu on Haapsalus muuseumid avatud

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Iloni ImedemaaIloni Imedemaa. Foto: Arvo Tarmula

Iloni Imedemaa ja Haapsalu raekoda on sel suvel esmakordselt pühade ajal külastajatele avatud ja Iloni Imedemaa tähistab 1. juulil 5. aastapäeva, teatas sihtasutuse Haapsalu ja Läänemaa Muusemid turundus- ja müügijuht Ege Paju.

22-24. juunini on Iloni Imedemaa ja Haapsalu raekoda avatud kell 11-16 ja piiskopilinnus kell 10-18.

Iloni Imedemaa sünnipäeva tähistatakse 1. juulil. Külastajatele pakutakse sünnipäeva kringlit, külla tuleb ka Karlsson.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments