0

Lääne Elu jalgpalli MMi ennustusvõistlust juhib tartlane Aare Oja

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Screenshot 2014-06-09 14.27.53Lääne Elu jalgpalliennustusele saabus 145 talongi (meenutuseks, et Sotši taliolümpiamängude ennustusvõistlusel osales 261 talongi).

Esimese vahekokkuvõtte teeme kuue küsitud matši kohta. Täiseduga ehk kuus kuuest juhib tartlane Aare Oja. Teda jälitab neljaliikmeline läänlaste salk, kes on kõik kogunud 5 punkti: Valter Puda, Ando Ratas, Ivo Falk ja Väino Tõkke.

4 punkti on kogunud 39 talongi. Ühel osavõtjal on õnnestunud parkuur aga puhtalt läbida, temal veel silma peas ei ole.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz