Läänemaa koolinoorte kabemeistrid õpivad Haapsalu põhikoolis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa koolispordi liidu eestvedamisel peeti 15. jaanuaril 2014 maakonna koolinoorte võistkondlikud meistrivõistlused 64-ruudulises kabes.

Võistlustest võtsid osa nelja kooli kabetajad. Haapsalu põhikool, Taebla gümnaasium ja Uuemõisa algkool olid esindatud kahe võistkonnaga ja Oru kool ühe võistkonnaga.

Esimeseks tulid Haapsalu põhikooli I võistkonna kabetajad Dan Taidla, Morten Saar, Ants Lobjakas ja Ketlin Õunap. Teiseks tulid Taebla gümnaasiumi kabetajad Germo Pärna, Merilin Murumäe, Grete Sadulsepp ja Leanika Pärna ja kolmandaks Uuemõisa algkooli I võistkonna kabetajad Kermo Ilau, Reio Ilau, Reio Kaldoja ja Andra Reidla.

Neljandaks jäi Oru kooli võistkond, viiendaks Taebla gümnaasiumi II võistkond, kuuendaks Haapsalu põhikooli II võistkond ja seitsmendaks Uuemõisa algkooli II võistkond.

Parima tulemuse poiste esimesel laual sai Dan Taidla ja tüdrukute laual Ketlin Õunap.

2015. aasta jaanuaris ootame ka teiste koolide võistkondi ruudulise laua taha.

Kalev Randlaine
Läänemaa Kabeklubi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments