Kaitseliit pidas talvepäeva

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lahingus oli ka haavatuid. Foto Kaire Reiljan
Lahingus oli ka haavatuid. Foto Kaire Reiljan
Lahingus oli ka haavatuid. Foto: Kaire Reiljan

Kaitseliidu Lääne malev tõi oma liikmed, tehnika ja supikatla täna Rannarootsi keskuse juurde, et pidada maha traditsiooniline kaitseliidu talvepäev.

Esimest korda said läänelased näha hiljuti Lääne maleva kasutusse antud soomustransportööri, mille malevapealiku Arnold Juhansi sõnul kohalikud kaitseliitlased ise töökorda sättisid. Et soomustransportöör ka tõesti töökorras on, demonstreeriti publiku silme all maha mängitud näidislahingus.

Rannarootsi keskuse kõrval oli üles pandud välilaager, kus iga huviline sai näha, kui lihtsalt peavad kaitseliitlased väliolukordades hakkama saama.

Lapsed said oma osavust ja tähelepanelikkust proovile panna mitmes mängus, meisterdada käepaelu ja helkureid ning lahendada ohutusalaseid ülesandeid.

Soovijatel oli võimalik ka kaitseliidu liikmeks astuda. Lääne maleva personalispetsilisti Rein Reimetsa sõnul võttis avalduse kaasa kümmekond inimest, kellest kolme-nelja puhul oli ta ka kindel, et need avaldused täidetult tagasi toovad.

Kehvale ilmale vaatamata oli keskpäeva paiku huvilisi Rannarootsi keskuse juures üsna rohkesti. Sooja pakkus ka naiskodukaitsjate keedetud maitsev sõdurisupp.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
complete currency trader bonus
10 aastat tagasi

Major thankies for the article.Much thanks again. Cool.

girls leather shoes
10 aastat tagasi

Hey, thanks for the article.Really looking forward to read more.

online business
10 aastat tagasi

Muchos Gracias for your post.Really thank you! Cool.