Riigigümnaasiumid said ühise infoportaali

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haridus- ja teadusministeerium ning riigigümnaasiumid avasid ühise infoportaali www.riigigymnaasiumid.ee.

Portaalist saab teada, millised on riigigümnaasiumide vastuvõtutingimused, õppesuunad, valikkursused ja tunnivälise tegevuse võimalused. Ühisest infokeskkonnast saavad ka õpetajad infot töö- ja koolitusvõimaluste kohta, samuti leiavad nad sealt tööks vajalikke tugimaterjale.

Koolide hallatavas portaalis jagavad infot kõik viis riigigümnaasiumi: Läänemaa, Noarootsi, Nõo, Viljandi ja Jõgevamaa riigigümnaasium.

Läänemaa ühisgümnaasiumi tutvustavat videot näeb siin ja Noarootsi oma siin.

Portaalis näeb ka otseülekannet kooliaasta avaaktusest. Ülekanne ühisaktusest koos otselülitustega kõiki viide kooli algab 1. septembril kell 11 nii riigigümnaasiumide kodulehel kui uudisteportaalides.

Eelmisel aastal avas uksed Viljandi gümnaasium, tänavu alustavad tööd Läänemaa ühisgümnaasium ja Jõgevamaa gümnaasium. Varasemast tegutsevad Noarootsi gümnaasium ja Nõo reaalgümnaasium.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments