Läänemaal on üleujutuse tõttu suletud kaks teelõiku

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Suurveest tingitud üleujutused häirivad mitmel pool liiklust, peamiselt on probleeme Lääne-Eestis, kuid kohati ka Lõuna-Eesti teedel, vahendab BNS.

Lääne maakonnas on üleujutuse tõttu suletud Kirbla – Rumba – Vana-Vigala maantee kilomeetritel 8–13, ümbersõit on marsruudil Kirbla – Silla – Teenuse – Vana-Vigala, ning Tuudi–Risti maantee kilomeetritel 10–14, ümbersõit on marsruudil Tuudi–Karuse–Risti.

Pärnu maakonnas sulges suurvesi Kanaküla–Kamali maantee, ümbersõit on Tõlla–Kamali tee kaudu, samuti Abja-Paluoja – Vana-Kariste – Kamali maantee kilomeetritel 12–15, ümbersõit on Abja-Paluoja – Sarja – Tõlla kaudu. Pärnumaal ei saa suurvee tõttu liigelda ka Kalli–Tõstamaa–Värati maantee viiendal kilomeetril, ümbersõit on Varbla või Audru kaudu.

Üks teelõik on suletud ka Põlva maakonnas ning Valga maakonnas. Liiklus on raskendatud ka Soomaal, Viljandi maakonnas Kildu–Oksa–Tõramaa maanteel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments