Laupäeval oli Lääne-Eesti öine rahvaralli

Marko Kukuškin/Marek Tarvis öise rahvaralli stardis. Foto: erakogu
Marko Kukuškin/Marek Tarvis öise rahvaralli stardis. Foto: erakogu

Ilm oli ilus karge ja kuiv ning öösel tegi külma, mistõttu rehvivalikul võis kergesti eksida. Võistlejaid oli registreerunud üle 60 ja neist 8 meeskonda oli Läänemaalt.

J-16 klassis oli meil stardis Eerik Pank/Raimo Lillemets, kes näitasid terve võistluse stabiilseid aegu. Vastu hommikut tuli neile ka teenitud võit.
Cärolyn Soidla/Rauno Uustalu olid pärast esimest nelja katset turvalisel teisel kohal, kolmandat kohta edestati üle 2 minuti, aga siis lõi 5. katsel välja jälle auto vana elektrooniline koterman. Autorikke tõttu kaotati niipalju oma aega, et langeti oma klassi viimaseks, aga suudeti ikkagi auto tuua üle finiši joone. Nüüd on vaja viga üles leida, sest juba tuleval nädalavahetusel on Vasalemmas selle hooaja viimane sprint.
SU klassis oli stardis 9 meeskonda, Läänemaalt neli. Kõige paremini läks võistluspaaril Egert Jakobi/Bruno Jakobi, kes saavutasid oma masinaklassi võidu ja olid ka üldarvestuses 8. kohal.
Teine meie võistkond Sander Ilves/Rutmar Raidma olid peale eelmist katkestatud võistlust uuesti rivis ja tulemuseks SU klassi kolmas koht.
Napilt jäid poodiumilt välja Martin Jaanus/Martin Tamm (4. koht). Vennad Jonar Ilves/Stern Ilves katkestasid mootori purunemise tõttu.
2WD-V klassis tegid oma esimese sõidu koos Karel Šuman/Reio Lõhmus ja tulemuseks oma klassis tugev 5. koht.
2WD-S klassis olid kindlad võitja soosikud Marko Kukuškin/Marek Tarvis. Nemad olid teistest oma klassi sõitjatest omajagu üle, võites lõpuks oma klassi teist kohta peaaegu minutiga. Mis kõige tähtsam, ralli üldarvestuses tuldi 2. kohale. Märkimisväärne on ka see, et kaotati neliveolisele asutole ainult 13,4 sekundit.

Tulemused leiate siit: http://autosport.ee/rallyreg/index.php?page=41&race_id=387&

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments