Galerii: Teadlaste Ööl tehti välku ja pauku

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9

Fotod: Arvo Tarmula

Möödunud nädal tõi Teadlaste Öö festivali ka Läänemaale: Palivere ja Risti noortekeskusse, Lihula ja Metsküla kooli ning eriti suurelt täna Haapsallu.

„Kõige rohkem meeldis lastele Ahhaa teadusteater,“ ütles Uuemõisa algkooli 2.a klassi juhataja Sirje Sinitskaja. „Paljud kartsid küll pauku ja läksid enne seda saalist välja.“
Etenduse läbiviijad õpetasid, et sõrmede kõrvatoppimisest pole suure paugu puhul kasu – kõrvad tuleb katta tervete peopesadega.

„Etendusi on ju veel, mispärast me peame ära minema?“ oli üks laps pärast teadusteatrit õnnetu.

Haapsalu kultuurikeskuse messialal oli kohal ka mitukümmend teadust, tehnoloogiat ja muud harivat tutvustavat boksi, kuulata sai teaduskohviku ettekandeid.

12. korda toimuv teadlaste öö festival on Baltikumi suurim teadust populariseerivate sündmuste sari. Festival toob üle 900 sündmuse enam kui 40 Eesti paika, peakorraldaja on teaduskeskus Ahhaa, siinne kaaskorraldaja innovatsioonikeskus Innokas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments