Augustibluusi laval kokku varisenud Ivan Denisenko elu ei suudetud päästa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

denisenko6

Ivan Denisenko Augustibluusi laval. Foto Arvo Tarmula

Eile oma kontserdi ajal Haapsalu piiskopilinnuse laval kokku varisenud Ivan Denisenko viidi kiirabiautoga Tallinna haiglasse, kuid öösel teatas Ukraina uudiste Facebooki-leht "Uudised Ukrainast", et mehe elu ei õnnestunud päästa.

"Kahjuks ei õnnestunud Ukraina ansambli Ivan Blues & Friends laulja-kitarristi Ivan Denisenkot elustada," teatas "Uudised Ukrainast".

Ivan Blues & Friends laulja Ivan Denisenko varises kokku oma esinemise ajal. Pealtnägija kirjelduse ajal tabas terviserike Denisenkot esinemise ajal. Kõigepealt lõpetas mees laulmise, siis hakkas pillimäng mööda minema ja mees kukkus selili lavale. Lavale tuli konferansjee Jan Uuspõld, kes küsis, kas publiku hulgas on arsti. Veidi hiljem palus ta Denisenko eest palvetada. Denisenkot elustati kõigepealt lava publiku eest eraldatud tagaosas ja saadeti siis arstide järelevalve all Tallinna.

Ivan Denisenko on tuntud Ukraina kunstnik ja kultuuritegelane. Bluusimaailmas on ta tuntud oma sügava bassihääle poolest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Juuli
6 aastat tagasi

Pealtnägija kirjelduse ajal tabas terviserike Denisenkot esinemise ajal.
Arusaadav, et ajakirjanik ja kõik teised on endast väljas, aga no natukenegi võiks teksti kontrollida……pealtnägija kirjeldus saadi siis samal ajal, kui terviserike tabas?