Avakülg » Uudised » Läänemaa töömessil on pakkumisel üle 200 töökoha

Läänemaa töömessil on pakkumisel üle 200 töökoha (2)

Evelin Kullison

Haapsalu kultuurikeskuses toimub täna kell 11–14 Läänemaa töömess, kus tuleb pakkumisele üle 200 töökoha.

Töötukassa Läänemaa osakonna juhataja Evelin Kullisoni (pildil) sõnul on töömessile on lubanud tulla 25 tööandjat ja kokku vahendatakse üle 200 töökoha. „Tööd pakutakse erinevatel elualadel – töötajaid otsitakse klienditeeninduse, tootmise, kalanduse ja mitmetes teistes valdkondades. Pakutakse ka suviseid hooajatöid, mis sobivad ka noortele. Samuti on mitmed tööandjad valmis tööd ja praktikakohti pakkuma vähenenud töövõimega inimestele,“ rääkis Kullison.

Lisaks töövahendusele on kogu messi vältel avatud karjäärinurk, kus on võimalik kaardistada oma tööalast sobivust. Osaleda saab teematubades, kus tutvustatakse uusi töötukassa teenuseid töötavatele inimestele, räägitakse turvalisest töötamisest välismaal ja töölepinguseadusest.

2 “Läänemaa töömessil on pakkumisel üle 200 töökoha”

  1. Kaitseliidu+päälik

    Ja miinimumpalk?

  2. Samasugune raha raiskamine nagu teie tööharjutuse kursus :)

Kommenteeri

Viimased uudised

css.php

© 2017 Lääne Elu. All Rights Reserved.