Lääne Elu paberleht laupäeval, 5. novembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

lel0511001

Solvunud vallavanemad

Lihula vallavanem Varje Ojala-Toos ja Hanila vallavanem Arno Peksar on solvunud Lääne maavanema Neeme Suure peale, kes kavatseb teha valitsusele ettepaneku jätta Lõuna-Läänemaa vallad Läänemaa koosseisu ja arvata Läänemaa osaks ka Varbla ja Koonga.

Läänemaal pole enam Eesti vägivaldseim maakond

Kuigi isikuvastaseid kuritegusid on Läänemaal endiselt palju, näitab tänavune statistika, et oma esikoha peksumaakonnana oleme loovutanud Ida-Virumaale.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Teadmamees
7 aastat tagasi

aga meil on Käso Taavet ja Uusi Koit

Madis
7 aastat tagasi

Miks maavanem Läänemaale seda kiiret internetti ei organiseeri? Pärnul on rong ja varsti ka kiire internet, meil ei seda ega teist.

Ikka esirinnas!
7 aastat tagasi

Pärnu igati loogiline! Inimsõbralik juhtimine keskuses.

mutikas
7 aastat tagasi

no nüüd on suurel küll vesi ahjus. Kui Suur oli valdade vabatahtliku ühinemise “agit-brigaadi” esirääkija siis ei olnud maakonnaülene liitumine probleemiks. Nüüd kui asi tõotab tõeks saama ja KOV-id valivad pooli, nüüd vaja miskitmoodi pidurid peale panna. Suurel vaja pidevalt suurelt pildis olla, valimata vahendeid.

Eesti+Vabaks
7 aastat tagasi
Reply to  mutikas

Vahetagu siis eesnimi Peetri vastu.

Njh
7 aastat tagasi

Artikli autor ka teada tuntud Lihula juurtega, kes sellest kandist ainult negatiivset läbi aegade selle maanurga kohta kipub kirjutama 🙂

juss
7 aastat tagasi

Kui tänavu suvel toimus Lihulas LÄÄNEMAA laulupidu, siis peeti kohalike vallavalitsejate poolt ilusaid kõnesi Läänemaa kohta. Aga nüüd? Võlts – väga võlts!!!

jälle
7 aastat tagasi

Tundub,et LE on korrupteerunud?Kommentaarid Uusi artikli alt välja lülitatud.Mida nad kardavad???Päevavalgust.

teame!
7 aastat tagasi

Koit Uus sahkerdas maakleritega omanike selja taga,tehes neile tünga.Kauples hinda alla,ei lasknud korterit müüa,ja pani omanikud ootama ja kom.kulusid maksma,et kui peaks korterit pagulastele kunagi vaja minema….Lubamatu ja seadusevastane!See on tõde!

Mälu
7 aastat tagasi

Mitte väga ammu ütles üks vallavanem, et Lõuna-Läänemaast ei saa iialgi Pärnumaa osa, kuidas siis nii?

Eesti+Vabaks
7 aastat tagasi

N.Suur proovib “Poroshenkot teha” ja rahva soovile sülitada. Rahvas tahab aga Pärnumaa koosseisu, samamoodi nagu Krimmi rahvas Venemaa koosseisu. Loodame, et kodusõda ei tule nagu Ukrainas.