Haapsalu linnavalitsus otsib kunstikoolile uut direktorit

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

mai aavasalu

Kunstikooli praegune direktor Mai Aavasalu läheb pensionile. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linnavalitsus on välja kuulutanud konkursi, et leida Haapsalu kunstikoolile uus direktor, kes astuks ametisse 1. juulist.

Haapsalu aselinnapea Liina Põld ütles, et kunstikooli praegune direktor Mai Aavasalu pidas hiljuti oma 65. sünnipäeva ja on otsustanud ameti maha panna. „Teadsime tema soovist juba õppeaasta alguses,” ütles Põld.

Põld märkis, et uuel direkotril peab olema hea organiseerimisvõime. Peale selle peab uuel kunstikooli juhil olema kõrgharidus ja soov panustada huvikooli õppetöösse.

Praegune kunstikooli direktor Mai Aavasalu ütles, et soovib jätkata vabakutselisena. „Vabakutselisena vastutan ainult enda eest, mitte terve kooli eest,” selgitas Aavasalu. Uuele direktorile soovib Aavasalu jõudu ja jaksu. „Uus maja tuleb temal esmalt üles ehitada,” ütles Aavasalu.

Seda, kas Aavasalu jätkab kunstikoolis mõnel teisel ametikohal, ta öelda ei osanud. „Eks paistab, millised on uue direktori soovid,” ütles ta. 

Mai Aavasalu on Haapsalu kunstikooli juhtinud aastat 1987.

Sooviavaldusi Haapsalu kunstikooli ametikohale ootab Haapsalu linnavalitsus kuni 6. juunini.

Uus direktor astuks ametisse 1. juulist. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments