Jaanus Karilaid erakonnakaaslastele: lööme Stenbocki maja ukse eest!

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Haapsalu volikogu (46) Jaanus Karilaid arvo tarmulaJaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula

Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid teatas täna, et ta kandideerib riigikogu keskfraktsiooni esimeheks ja saatis erakonnakaaslastele kirja, mille Lääne Elu avaldab muutmata kujul:

Head erakonnakaaslased!

Keskerakonna kongress on oma otsused teinud juba neli kuud tagasi, kuid mõned, kongressi tulemust enda jaoks kaotuseks pidavad erakonnakaaslased ei suuda olukorraga ikka veel leppida.

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni juht ei tohiks üle Eesti mööda maakondi levitada negativismi ning kaotuse valust tekkinud leppimatust tänase erakonna juhi ja Keskerakonna juhatuse otsuste suhtes. Kui kõik see energia oleks suunatud viimased üheksa kuud Stenbocki majale, siis oleksime juba võimul oma programmi teostamas.

Loomulikult sobib selline seis eelkõige Reformierakonnale ja IRL-ile, nad on seda võtet meie peal vähemalt kaks korda edukalt sooritanud. Keskerakonna esimehe ja riigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimehe vahel peab olema konstruktiivne koostöö kui seda ei saavutata, siis pole meil niipea asja valitsusse ning meie ühiskondlik usaldus läheb vabalangusesse.

Meie toetus võib olla oskusliku koostööga vabalt üle 30%, kuid oleme suutelised ainult ühiselt tänast valitsust kukutama. Me ei lagune, vaid areneme, kui suudame Reformierakonnast lekitatud viiruse levikule piiri panna.

Meie riigikogu fraktsioon peab looma positiivsust, mitte lõhkuma olemasolevat. Lepime, andestame, teeme sisukat koostööd ja lööme Stenbocki maja ukse eest!

Tugeva käepigistusega,
Jaanus Karilaid Keskerakonna asesimees, erakonna juhatuse liige

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juss
8 aastat tagasi

aga kas etkari dobroo on olemas? samas, etkar murdis ju võilao uksi lahti. lasteaed.

juhei
8 aastat tagasi

Teisiti kui uks eest pole mõtetki meenutades ridalas toimunut.

Sass
8 aastat tagasi

Hääbuv erakond.

EKP
8 aastat tagasi

Siis kui Karilaid haapsalus oli siis käis Suklese ja Määsaluga tennist mängimas nüüd tahab neid kukutada. Huvitav, millal see mees nüüd vatetab kas siis kui Suklesele “eeskujuliku“ linna juhtimise eest preemiat maksis või praegu.

Limpa
8 aastat tagasi

Hiir hüppas, kass kargas, vana karu lõi trummi. Lõi trummi lõhki, sai vaevast lahti.

irw
8 aastat tagasi

No kesik mis kesik – aga arvutusoskus vilets . Võiks ju kokku arvutada kellega koalitsiooni pidada – arvutused näitavad vaid ühte – koos saaks vaid reffidega

uks maha! Vägivalla lubadus?
8 aastat tagasi
Reply to  irw

Savisaare käepikendus Karilaid ei sobi mitte refidele. Kiusavad kõiki Simsoni pooldajaid ja üha vähem nendega koosöö kellegagi sobib. Ise kaevavad ennast sügavamale. Kisa ja loosungid on aga vägevad, võim oleks nii magus, mingid muutused on teisejärgulised.

sorts
8 aastat tagasi

oot-oot–see ju otsene vägivallale õhutamine ja TERVE valitsuse ,mitte ainult sokimodelli, ähvardamine!

kas K-komando lendab juba vilkurite säral ja signaalide unnates karilaidu vahistama???

maestro
8 aastat tagasi

Riigikukutajad – nagu Kingissepp ja lauristim
ning Uljanov

jah
8 aastat tagasi
Reply to  maestro

uuskommunistid tegid meiega sama meid EL smugeldades

Jaanus Karilaid erakonnakaaslastele: lööme Stenbocki maja ukse eest! | Raplamaa Sõnumid
8 aastat tagasi

[…] Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid teatas täna, et ta kandideerib riigikogu keskfraktsiooni esimeheks ja saatis erakonnakaaslastele kirja, mille Lääne Elu avaldab muutmata kujul: Head erakonnakaaslased! Keskerakonna kongress on oma otsused teinud juba neli kuud tagasi, kuid mõned, kongressi tulemust enda jaoks kaotuseks pidavad erakonnakaaslased ei suuda olukorraga ikka veel leppida. Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni juht ei tohiks üle Eesti mööda maakondi levitada negativismi ning kaotuse valust tekkinud leppimatust tänase erakonna juhi ja Keskerakonna juhatuse otsuste suhtes. Kui kõik see energia oleks suunatud viimased üheksa kuud Stenbocki majale, siis oleksime juba võimul oma programmi teostamas. Loomulikult sobib… Loe rohkem »

Anonüümne
8 aastat tagasi

pipi

Vastik tuup!