Eesti meistrivõistluste medalid ei tulnud kergelt

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

sakson kevin

Kevin Sakson. KAJA LADVA

Eesti meistrivõistluste medalid A ja B vanuseklassile jagati nädalavahetusel Tallinnas kahel päeval.

Haapsalu kergejõustikuklubi parima tulemuse eest hoolitses Kevin Sakson, kes oli nädal varem toimunud Eesti talvistel karikavõistlustel võitnud võidukarika kuulitõukes, tõugates 5 kilost kuuli 15.49.

A-klassis võistlev Kevin Sakson parandas ka seekord uut isikliku rekordit ning võitis hõbemedali 15.67-ga. Neljanda kohaga pidi leppima Erki Mitman, kes tõukas 14.85. Tambet Kuimet tõukas 12.56 ja oli 9-s. Kaugushüppe finaal kujunes samuti väga põnevaks, kus Erki Mitman, hüpates  6.11 sai  6. koha.

A-klassi 60m tõkkejooksus sai Anna-Maria Vjazemski finaali ja jooksis seal suurepärase isikliku rekordiga 8,97 välja 5. koha. Kõrgushüppes sai Anna-Maria üle kõrgusest 1.61 ning oli 6-s. Nädal varem toimunud Eesti talvistel karikavõistlustel ületas  Anna-Maria kõrgushüppes uue isikliku rekordi 1.68 ja oli 4.

B-klassi teivashüppes tegi suurepärase võistluse Hanna-Liisa Salf, kes ületas 2.50 ning sai 5. koha. Marie Põlluaed ületas teivashüppes 2.40 ning oli 9-s. Hanna-Liisa Salf jooksis 1000m väga hästi ning oli viies ajaga 3.27,88.

Kaja Ladva

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kiku
8 aastat tagasi

Medalid ? Juttu on ühest medalist. Miks jälle eksitav pealkiri ?