Galerii: Augustibluusi kontsert raudteejaamas ja melu linna peal

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 13

Augustibluusi teine päev sai hoo sisse kontserdiga raudteejaamas, kus astus üles Tom Doughty Suurbritanniast.  Doughty on Suurbritanniast pärit akustilise lap steeli-mängija, kes trotsib piiranguid. Maailmas, milles muusika ja muusikud on turunduslikul eesmärgil rangelt kategoriseeritud, esindab Doughty väljakutset.

Kuidas liigitada kedagi, kes on mänginud, õppinud ja lava jaganud koos USA bluuskitarrimeistri Woody Manni, Austraalia klassikalise kitarri maestro Craig Ogdeni, India slide kitarri geeniuse Debashish Bhattacharya ja Suurbritannia pedal steeli kuninga BJ Cole’ga? Kord on Doughty sooloartist, kord esineb duona, vahel bändiga ning 2014 aastal isegi orkestri solistina.

Enne teda astusid raudteejaamas üles Tim Lothar Taanist ja Eesti muusikud Ringhold ja Karl Laanekask.

Rootsituru kohvikus astus üles Eesti punt Tomahawck Brothers.

Fotod: Markus Sein

bluus markus sein01 bluus markus sein02 bluus markus sein03 bluus markus sein04 bluus markus sein05 bluus markus sein06 bluus markus sein07 bluus markus sein08 bluus markus sein09 bluus markus sein10 bluus markus sein11 bluus markus sein12 bluus markus sein13

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments