Tuuli võitis Muhu Väina regati esimese etapi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Muhu Väin Oolup
Tuuli meeskond Olev Oolupi juhtimisel alustas Muhu Väina regatti võidukalt. Foto Muhu Väina regatt/Facebook

Muhu Väina regati esimesel, eile Tallinna lahel sõidetud etapil, oli läänlastest parim Folkpootide arvestuses võistelnud Tuuli, kapteniks Olev Oolup, kellele see oli ka sünnipäevakingiks. 

58. Muhu Väina regatt sai avapaugu laupäeval Tallinnas ja pühapäeva keskpäeval startisid 113 regatist osa võtvat alust esimesele võistlusetapile Tallinna lahel.

Folkbootidest ei jätnud Olev Oolupi juhitav Tuuli ülejäänud kümnele konkurendile võiduvõimalust. Viiendat korda Muhu Väina regatil osalev Tuuli on seni toonud regatilt koju meistritiitli.

Kõige võistlejaterohkemas klassis ESTLYS III oli Pille Kaasi käe all võistlev Haapsalu jahtklubi alus Aurora 30 võistleja seas kolmas. Teistest läänlastest oli samas klassis Lion (Ragnar Kõiv) 7., Albin (Ants Varblane) 18. ja Black Bird (Tarmo Polli) 20.

Haapsalu jahtklubi alus Edasi, mis Koit Pautsi juhtimisel on Muhu Väina regattidelt ORCIII klassis seni häid tulemusi toonud, võistleb tänavu kapten Eiki Keerti käe all. Pauts ise sõidab aga tänavu regatti kaptenina EES Kalev JK alusel Matilda 3 klassis ORC II. Esimesel etapil oli Matilda 3 17. võistleja seas 6.

Eile kell 15 asusid regatist osavõtjad teele teisele etapile Tallinnast Kärdlasse. Täna on Muhu Väina regatil puhkepäev ja homme starditakse Kärdlast Kuivastusse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments