EKRE viib läänlased Toompeale meeleavaldusele

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna pärastlõunal sõidab Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) juhtimisel Haapsalust Tallinna buss, mis viib soovijad pagulastevastasele meeleavaldusele.

Eile ennelõunaks oli end sõidule registreerinud kuus inimest. EKRE Läänemaa ringkonna juhatuse liige Ahto Lääts ütles, et bussile saab veel näiteks Taeblast ja Paliverest, kuid eelregistreerimine oleks soovitatav.

„Meeleavaldusele on oodatud kõik soovijad, tegemist ei ole erakonnaliikmete kinnise üritusega,” sõnas EKRE Läänemaa ringkonna esimees Hardi Rehkalt.

Rehkalti sõnul ollakse ürituseks valmistunud, kuid plakateid neilt oodata pole.

„Organiseeritult me küll midagi taolist teinud pole, soovi ja tahtmise korral võivad inimesed enda algatusel midagi valmistada,” ütles Rehkalt.

Rehkalt rahva vähese eelregisteerimise pärast ei muretsenud. „Arvan, et eesti rahvas on päris tark rahvas ja inimeste seisukohad on juba mõnda aega tagasi välja kujunenud,” sõnas Rehkalt.

Buss väljub täna kaubamaja eest kell 16, meeleavaldus immigrantide Eestisse toomise ja maksutõusude vastu algab Toompeal kell 18. Registreerida saab end telefonil 5615 8422.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments