Karilaid lahkus Nõmme linnaosa valitsusest

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula / arhiiv
Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula / arhiiv

Haapsalu linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid (Keskerakond) ei tööta 3. jaanuarist Nõmme linnaosa vanema asetäitjana.

Karilaid ütles, et lahkus omal soovil Nõmme linnaosa valitsusest.

„Minu teada tal mingit konflikti küll ei olnud,” selgitas Nõmme linnaosa valitsuse avalike suhete nõunik Jukko Nooni.

Karilaid ütles, et pühendab jaanuari oma perele. Uut töökohta lubas ta vaatama hakata veebruaris.

Karilaid oli Nõmme linnaosa vanema asetäitja 23. aprillist 2012.

Nõmme linnaosa valitsuse juhtkond vahetus, kui novembri lõpus vangerdas Tallinna linnavalitsus Pirita linnaosa juhi Tiit Teriku Nõmme linnaosa vanemaks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
10 aastat tagasi

Vikman on kandideerinud sinna kokku, siis ta oli krsitlike demakraatide seas ja ei saanud midagi rahva heaks teha. Täna on ta Keskerakonnaga ja töö käib. vinguge palju tahate:)

mjah`ile
10 aastat tagasi

//Linnavalitsuse ja allastuste lihtsate palgatööliste palganumber jääb 300-450€ vahel? Vabandust,aga milliseid tööandjaid ma ülistama peaks?//

KES SA OLED? -eluvõõras inimenene- isegi alampalk on suurem kui 300?Tead, ma ei viitsi nii lolli inimesega suhelda!
Kui TE olete kõrgelt ja poliitiliselt hartitud- Haapsalu Kutsehariduskekus õpetab töö tegemise eriala!

harimiseks
10 aastat tagasi
Reply to  mjah`ile

alampalk on bruto 355€,sealt võta maksud maha saad ca 300€.Lv-s palgad spetsialistidel neto 400-500€, lasteaedades õpetajatel neto 300-400€ jne. Usun, et jah koolitamist vajaks ka kõik eelnevad palgatöölised, aga seda teemal,kuidas sellise palgaga ära elada! Ausalt mina inimestele ette ei heida, et nad oma tööd suht ükskõikselt teevad,sest motivasioon on sisuliselt null.

mnjah`ile
10 aastat tagasi

Sellest kommentaarist minu järeldus:
1) Karilaid,
//Järgmistel valimistel hääletan just nimelt selle erakonna poolt,kelle nimekirjas on ennekõike inimesed,kes on oma rahvale lähemal….///
2) Kas Keskerakond peab ennast paremaks tööandjatest keda ta sõimab
///Mul on tõsiselt siiber nendest jõukatest ettevõtjatest ja teistest kahtlase väärtusega juhtidest, kellel lihtsalt kodus igav on///
– AGA KES TEILE RAHA TEENIB ?

mnjah
10 aastat tagasi
Reply to  mnjah`ile

paremaks igatahes tööandajatest,kes oma töölistele palka ei maksa, ma isegi ei hakka ennast nendega võrdlema.Linnavalitsuse ja allastuste lihtsate palgatööliste palganumber jääb 300-450€ vahel? Vabandust,aga milliseid tööandjaid ma ülistama peaks?
Kes meile raha teenib? Siin on aastaid seda “raha teenimist” nähtud küll ja küll ning pole see meie kellegi elu paremaks muutnud! Pigem igasugune rahva väljavool väljendab kasvavat rahulolematust. Nii et linnapea tooli ei pea ilmtingimata mõni suure rahakotiga äss miilustama.

mnjah
10 aastat tagasi

Kui üldse kedagi siin linnas usaldada,siis just Karilaidu…või mõtlete,et suured ässad rahakad linnajuhid on need,kes on meie edu pant või, need kellel midagi kaotada ei ole ja kelle motivatsioon siin linnas on küsitava väärtusega? Järgmistel valimistel hääletan just nimelt selle erakonna poolt,kelle nimekirjas on ennekõike inimesed,kes on oma rahvale lähemal, olgu linnapea kandidaat või otse tänavalt, peaasi,et ta on keegi meie seast, kellel on austus ja lugupidamine nii oma alluvate ui ka rahva suhtes.Mul on tõsiselt siiber nendest jõukatest ettevõtjatest ja teistest kahtlase väärtusega juhtidest, kellel lihtsalt kodus igav on.

kodanik
10 aastat tagasi

eks siis paistab, kuhu erakond ässa edutab. Kui Vikman peaks kandideerima Riigikokku, saab ta kindlasti rohkem hääli kui Karilaid. Sellega võiks Karilaiu Haapsalu-afäärile joone alla tõmmata.

Karilaid
10 aastat tagasi

Presidendiks!