Lääne Elu paberleht 18. jaanuaril

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Joonistas: Ott
Joonistas: Ott
Joonistas: Ott

Ühisgümnaasium sai 37 000 eurot maksva laevalgusti

Läänemaa ühisgümnaasiumi lage ehib skulptor Edith Karlsoni töö “Lennula”, mis koosneb trossidega ühendatud 52 alumiiniumlinnust, millest osal on pea asendatud elektripirniga. Modernne kunstiteos mõjub kooli laes üllatavalt.

Karilaid lahkus Nõmme linnaosa valitsusest

Karilaid ütles, et lahkus töökohalt omal soovil. Ta pühendab jaanuari perele ja asub veebruaris uut töökohta otsima.

Liugle, liugle, libe suusk!

Spordikommentaator Aivo Paljasmaa pani mõistujutu vormis kirja mõtted, mis tulid endise tippsuusajata Raul Olle ja dopingut jaganud spordiarsti Vitali Bernatski ümber puhkenud skandaali jälgides.

Piltuudis: jääst hobune ja Valge Daam

Ehkki pakast on olnud omajagu, ei ole lähipäevil veel ohutu merejääle minna. Veel ei ole uisutajate jaoks valmis ka Haapsalu linna rajatavad liuväljad.

Vormsilased vaidlevad sadamate ja lennuvälja üle

Vormsi volikogu kultuuri- ja noorsookomisjoni kokku kutsutud rahvakoosolek keskendus kolmele teemale: sadamad, lennuväli ja kutuurielu.

Haigla ravijuht: lärm ajakirjanduses on karistus iseenesest

Kaks last jäid hiljuti Läänemaa haiglas hädavajaliku abita, kirjutas neljapäeval uudisteportaal Läänlane. Läänemaa haigla ravijuht Kai Tennisberg kirjeldab intervjuus Lääne Elule, mis läks nende juhtumite puhul valesti ja millised vead, kuidas ning miks patsientide ravimisel tavaliselt üldse tekivad.

Nõva vald sai 22

Neljapäeval tähistas Nõva vallavalitsus sünnipäeva, uksed olid avatud ja kõik võisid sisse astuda, rääkida ning küsitleda ametnikke ja vallavanemat.

Jätkub kolumn “Kuidas me kogu perega Soome kolisime“, milles sel korral on juttu eestlasest ja soomlasest tööandjast.

Haapsalu põhikool oli edukas vene keele võistlustel

Õpilased Viktoria Joonasing ja Viktor Romanov olid edukad vene keele võistlusel, saavutades oma võistkonnas esimese ja teise koha.

Kellest koosneb Haapsalu linnavolikogu?

Lääne Elu tutvustab 11 inimest, kelle haapsallased valisid oktoobris oma linna juhtima.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments