Novosjolov oli MK-etapil viies

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Nikolai Novosjolov sai Saksamaal Heidenheimis peetud meeste epee MK-etapil viienda koha, vahendab Eesti vehklemisliit.

Esimese asetusega Novosjolov alistas põhiturniiri avaringis rootslase Christian Gustavssoni 15:9, siis sama tulemusega sakslase Norman Ackermanni ja kaheksandikfinaalis šveitslase Benjamin Steffeni 15:13.

Veerandfinaalis itaallase Enrico Garozzo vastu jäi Novosjolov kohe matši alguses 0:4 taha ning itaallane eduseisu enam käest ei andnud. Lõppseis 7:15 itaallase kasuks.

Teine haapsallane Sten Priinits sai alagrupiturniiril kolm võitu ja kolm kaotust ning alistas play-off’i avaringis ameeriklase Nicholas Vomero 15:3, kuid kaotas siis 6:15 Garozzole.

Marno Allika, kes sarnaselt Priinitsale kogus alagrupis kolm võitu ja kolm kaotust, pidi seejärel tunnistama ukrainlase Jaroslav Ponomarenko 15:11 paremust.

Priinitsa lõppkohaks jäi 138., Allika oli 176. Kokku osales MK-etapil 259 meesvehklejat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Nadezhda
11 aastat tagasi

See oli minu esimene leieurnns fcldse.Ve4ga lahe oli!Respekt lenduritele,kes kogu seda lennu fcritust eest vedasid. Parimate tervitustega Argo Pe4rnust.