2

Lehis võitis juunioride MK-etapi, Turnau teine

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Katrina Lehis (Haapsalu En Garde) võitis laupäeval Iisraelis Maalotis peetud naisjuunioride MK-etapi. Finaalis alistas ta venelanna Julia Bahhareva 15:11.

32 parema hulgas alistas Lehis itaallanna Federica Santandrea 15:9, kaheksandikfinaalis venelanna Aleksandra Kudriašova 15:8, veerandfinaalis torgetega 15:10 ukrainlanna Ksenija Pantelejeva ning poolfinaalis alistas Lehis tasavägises kohtumises 13:12 venelanna Violetta Hrapina, vahendab vehklemisliidu kodulehekülg.

Noormeeste juunioride MK-etapil Ungaris Budapestis saatis edu Haapsalu En Garde’i vehklejat Peeter Turnaud, kes saavutas teise koha. Poolfinaalis alistas Turnau ungarlase Zsombor Banyai 15:11, kuid kaotas siis finaalis venelasele Sergei Bidale 4:15.

Alagrupis viis võitu ja ühe kaotuse teeninud Turnau alistas play-off avaringis Tšehhi esindaja Jakub Vujtechi 15:11, 64 parema hulgas venelase Alan Fardzinovi 15:14, pääsul kaheksandikfinaali sama tulemusega prantslase Nelson Lopez Pourtieri ja teel veerandfinaali sakslase Maxim Danilejko 15:8. Veerandfinaalis oli Turnau torgetega 15:12 parem ukrainlasest Andrii Lopatenkost 15:12.

Margo Lehis oli 174 vehkleja konkurentsis 85.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Endine vehkleja
Endine vehkleja

Haapsalu linn palun toetage noort sportlast hea sõnaga.Raha pole vaja.

Väga tublid
Väga tublid

noored vehklejad. Palju õnne!

wpDiscuz