Reedel kohtuvad jalgpallis Läänemaa ja Harjumaa

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Homme, 22. juunil kell 18 kohtuvad Haapsalu staadionil ajaloolises jalgpallimatšis Läänemaa ja Harjumaa koondis.

Tegemist on Eesti jalgpalliliidu uue sarja, maakondade maavõistlustega.

“Maakondade maavõistlused on uus ürituste sari, kus osalevad kõik Eesti maakonnad,” ütles Eesti jalgpalliliidu meediajuht Lennart Komp. “Loodame sarjast luua korraliku traditsiooni.”

Läänemaa koondvõistkonda on arvatud järgmised jalgpallurid: Mark Kolosov, Aleksander Molkov, Rener Uibopuu, Talis Tamm, Aare Avila, Alex Vassiljev, Erik Merilaine, Edik Piirvee (kõik Läänemaa jalgpalliklubist); Madis Sibul, Uku Ehasalu, Andro Aavik, Rasmus Paulus, Reigo Vänt, Ivar Nikkel (kõik Lihula JK); Rimo Hunt Tallinna FC Levadiast, Heiki Tomingas Kaitseliidu Kalevist, Rasmus Munskind Viljandi Tulevikust, Sander Matto, Tanel Kruuspan Taebla JKst, Raiko Söötmaa Pärnu JKst Vaprus.

Meie koosseisu nimekaim on Rimo Hunt, kelle hooaeg meistrisarja klubis FC Levadia on kulgenud positiivselt, Rimo on üks resultatiivseimaid meistrisarja jalgpallureid.

Võistkonna treenerid on Jaanus Getreu Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubist, Žan Vjazemski Läänemaa jalgpalliklubist ja Aavo Tomingas Haapsalu FC Florast.

Harjumaa koosseisus teeb kaasa palju meistrisarja ja esiliiga jalgpallureid, samuti Eesti koondiste mängijaid. Nimekaim on aga vastasmeeskonna treener Roman Ubakivi, legendaarne Lõvide ja kauane Eesti rahvusmeeskonna peatreener. Teda abistab Pelle Pohlak.

Enne maakondade maavõistlust kell 16 kohtuvad pallilahingus Läänemaa noored pallivõlurid.

Reedel on, mida vaadata. Kõik omadele kaasa elama!

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
namecheck
12 aastat tagasi

Edik Piirve*
Aleksandr Vassiljev*