Lääne Elu paberleht neljapäeval, 19. septembril

Lääne Elu

info@le.ee

Läänemaa ettevõtjad kasumimaksu vastu ei protesti

Läänemaa ettevõtjad ei haara hange ja vikateid ega lähe Toompeale kasumimaksu kehtestamise pärast protestima. „Kuskilt peab see raha ka ju tulema. Ma arvan küll, et tuleb anda. Kui tahame, et Eesti alles oleks, tuleb ikkagi moonamaks ära maksta,” lausus Cipax Eesti ASi juhatuse liige Kaido Sasse.

Suurpõgenemise aastapäev toob Läänemaale näituse ja kaks mälestusüritust

Sel nädalavahetusel meenutatakse üle 80 aasta tagust suurpõgenemist ka Läänemaal, kust väga paljud inimesed 1944. aasta sügisel läände pääseda üritasid ja paljud sinna ka pääsesid. Reedel avatakse Haapsalu raekojas näitus „Saatuseaasta 1944 Läänemaal“, laupäeval vaadatakse ajas tagasi Puise rannal ja Haapsalus rannarootsi muuseumi ees asuva põgenike mälestusmärgi juures,

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Maksame hädavareste arveid
7 päeva tagasi

Ei saagi aru, kust tibladel tuleb nahaalus mereäär kinni panna- küll aiad, küll väravad!
Veekogud kuuluvad rahvale!

Just
7 päeva tagasi

Õige! Minu merevaadet takistab ka üks metsatukk ja kümmekond maja. Kavatsen kohtu kaudu taotleda hoonete lammutamise ja lageraie. Mis see olgu siis!