Valitsus peab neljapäeval istungi Põgari palvemajas

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Valitsuse istung Põgari palvemajas 26. septembril 2019. Kantslist pidas kõne ka peaministri nõunik Toomas Kiho, kes andis ülevaate 1944. aasta sündmuste ajaloolisest kontekstist. Foto: Urmas Lauri

Vabariigi valitsus peab neljapäeval, 19. septembril oma väljasõiduistungi Põgaril Mäevalla palvemajas.

Keskpäeval, kui istung on lõppenud, toimub Põgaril valitsuse pressikonverents. “Hea tava kohaselt osaleb pressikonverentsil peaminister ja veel kaks või kolm ministrit,” teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo. Peaminister annab ülevaate olulisematest otsustest istungil ning teised ministrid räägivad enda valdkonna tähtsamatest istungi või istungivälistest teemadest.

Teisipäeva keskpäevaks polnud valitsuse väljasõiduistungi päevakava veel selge.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sonderkomando SS leutenant Hasser
2 tundi tagasi

Vahi vahi..vai punased ja lillad Palvemajas…

Raha ei ole...
3 tundi tagasi

Milleks selline jama? Igal pool nutt ja hala, et raha ei ole, nüüd asja eest, teist taga, vaja hädasti kogu see kamp ratastele ajada ja siia Läänemaale vedada. Muidugi, et asi JOKK oleks, siis nimetame seda “kohtumiseks valijatega”. Näitaks siis ise eeskuju kokkuhoiga, aga ei, rahvas tõmmaku püksirihma koomale, nende elustiil ei tohi kannatada. Kui peaks mingil põhjusel selline oht kusagilt paistma, küll siis miski uus, näiteks valitsusearmastusemaks, välja mõeldakse. Ettepanek – järgmisel nädalal võiks istungi teha Abrukal. Loomulikult väärikate vääriline majutus-toitlustus on korraldatud.

K.s
15 tundi tagasi

Eks igal oinal või oraval ole oma Mihklpäev…Viimane aeg viimseks võidmiseks ja tuleriidale…

Kui see ainult nii oleks,
3 tundi tagasi
Reply to  K.s

siis puud on minu poolt.