Politsei: tõukerattur sõitis otsa autole

9. septembril kell 17.42 juhtus liiklusõnnetus Haapsalus Kastani kaupluse bussipeatuse juures, kus alkoholijoobe tunnustega 22aastane mees sõitis BOLT elektritõukerattaga otsa sõiduautole Audi A5, mida juhtis 23aastane mees. Tõukerattur toimetati haiglasse kontrolli.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Oraa Kel
3 päeva tagasi

See on ainult ajaküsimus,millal vanalinna nähtavuseta ristmikel (näitex Posti-Surnuaia tn. jne.) midagi sarnast juhtub. Ja linnavalitsus on teinud kõik selleks,et süüdi jääks ikka autojuht, pannes Anna teed märgid 3 meetrit enne ristmikku. Tavaline autojuht ümber maja nurga ei näe, küll aga kuuleb rattur autot (kui klapid kõrvas pole )….🧐

Nipitiri
3 päeva tagasi
Reply to  Oraa Kel

See on tõesti halb koht autojuhil välja sõita

tõuksidega
3 päeva tagasi

võiks hakata korraldama võistlust nagu vanasti ratsanikud piikidega, kes kelle maha tõukab, usun , et menu oleks üüratu ja veel ka totalisaator tööle, et saaks panustada.

Mart
3 päeva tagasi

Politseil jälle tööd juures. Nüüd peab hakkama Bolti juhtide kainust mõõtma. Nii nagu varem on seda jalgratturite ja autojuhtidega juhtunud.

Kodanik
3 päeva tagasi
Reply to  Mart

Jalgratturi kainust mõõdetakse ikka siis, kui on näha, et sõidustiil on veider. Pole kordagi näinud, et mõnda jalgratturit kontrollitakse.

See oli
3 päeva tagasi

paraku aja küsimus, kui midagi sellist juhtub. Delfis oli lugu, kus mõõdeti tõuksisõitjate kainust ja 90% oli joogised. Tõsi, see kontroll tehti pealinnas, aga olen kindel, et siin see asi ilusam pole. Kui selle kolksu peale tõuksitaja kohe minema ei suutnud sõita ja politsei asja fikseeris, siis autojuhil võimalus vähemalt auto keretööde arve kellelegi esitada. Autojuhist on kahju – aja ja närvikulu ei millegipärast.