Pääste: kustutati põlema süttinud auto ja päästeti lukustunud autos koer

Lääne Elu

info@le.ee

Päästjad kustutasid Väike-Ahlis vastu puud sõitnud ja põlema süttinud autot. Foto: Päästeamet
Päästjad kustutasid Väike-Ahlis vastu puud sõitnud ja põlema süttinud autot. Foto: Päästeamet

Kolmapäeval, 4. septembril kell 17.21 kiirustasid päästjad Haapsalu linna Väike-Ahli külla, kus sõiduk oli juhitavuse kaotanud, vastu puud sõitnud ning selle tulemusel põlema süttinud. Päästjad kontrollisid reisijate tervise üle ning kõrvalistuja anti kiirabiarstide hoole alla. Sõiduauto mootoriruumis tekkinud põleng kustutati kell 18.11.

Kolmapäeval, 4. septembril kell 19.12 helistas häirekeskusesse murelik kodanik Haapsalust Rohukülast. Auto pult oli saanud märjaks ning sõiduki uksed sulgunud ja uksi enam avada ei olnud võimalik. Paraku oli autosse luku taha jäänud teataja koer. Päästjad avasid autouksed ning omanik ja koer said õnnelikult taas kokku.

Neljapäeval, 5. septembril kell 8.21 teavitati häirekeskust, et Haapsalus Õpetajate tänaval on tehtud lõket ning selles plastmassi põletatud. Päästjate saabudes kedagi kodus ei olnud ning lõke jäetud järelevalveta. Päästjad kustutasid põlengu. Päästeamet tuletab meelde, et lõket tohib teha vaid ohutusreegleid täites ja seda mitte kunagi järelevalveta jätta. Lõkkes tohib põletada vaid puhast (immutamata) puitu ning pappi ja paberit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Teisitimõtleja
8 tundi tagasi

No anna olla! Tänapäeval on Päästeteenistus äpude ja muidu saamatute abistamiseks, kes ise millegagi toime ei tule. Need Päästeteenistuse väljakutsed peavad abisaajad ise kinni maksma või omaosaluse näol tasuma.

Jsk
1 päev tagasi

Krt aru ma ei see nendest lukust autodest loomade ja laste vabastamiseks päästeteenistuse kutsumisest. Siis ohitakse et riigil raha kulub igale poole. Kui üldse, siis peaks mingi omaosalus olema, isegi arsti juures EMO’s maksad visiiti ja siis vurab terve brigaad kohale sest inimene ei raatsi oma autol akent sisse lüüa…

No.
20 tundi tagasi
Reply to  Jsk

Ei saa aru kuidas päästjad ukse avasid. Lõid klaasi puruks ja nii kirjutage krt.

Hellat
7 tundi tagasi
Reply to  No.

Miks on vaja just klaasi puruks lüüa? On ka muid meetodeid ukse avamiseks.