Vabatahtlikud leidsid Puisest kadunud Andrese surnukeha

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Puise vabatahtlikud merepäästjad leidsid Andresele kuulunud alumiiniumpaadi Mini Buster esmaspäeval kella 14 paiku Liialaiult. SA Kadunud

Politsei andis teada, et vabatahtlikud leidsid neljapäeva õhtul Liialaiu juurest veest läinud nädalal Puises kaduma jäänud 65aastase Andrese surnukeha.

Andrese kadumisest anti politseile teada pühapäeva õhtul, kuid ta võis kodust lahkuda juba neljapäeva, 22. augusti õhtul. Kuna kadunud oli ka mehele kuuluv paat, arvati, et ta võis minna paadiga merele.

PPA lennu- ja merepääste koordinatsioonikeskuse juhtimisel alustati pühapäeva õhtul mehe ja tema paadi otsingutega. Esmaspäeval leidsid MTÜ Muhu merepääste seltsi Puise üksuse vabatahtlikud merepäästjad Liialaiu juurest kadunud mehele kuuluva paadi, meest ennast aga mitte. Mehe surnukeha leidsid otsinguid jätkanud vabatahtlikud neljapäeva õhtul.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments