Politsei otsib Haapsalus juhtunud liiklusõnnetuse pealtnägijaid

24. augusti õhtul kella 18 ja 19.05 vahel on Haapsalus Tamme 19a juures otsa sõidetud parkivale sõiduautole Toyota Corolla. Kahju põhjustaja sündmuskohale ei jäänud ja juhtunud õnnetusest teada ei andnud.

Politsei palub õnnetuse asjaolude selgitamiseks palub politsei kahju põhjustajal ning kõigil, kes juhtusid õnnetust pealt nägema, võtta ühendust Haapsalu politseijaoskonnaga telefonil 473 2845 või meilitsi aadressil andrus.kleeman@politsei.ee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kaua
3 tundi tagasi

rahvas politsei tööd tegema peab

i...
1 tund tagasi
Reply to  kaua

ju siis nende palk jááb alla keskmise, et miinimumpalgalistele olematu palga eest tóód pakuvad, las kraanikausi júrka oma úúratu palga eest otsib, aga pont on ikkagi nendest kolmandate riikide inseneridest ja ajukirurgidest, kes toimetavad meie toetus rahadest

i...
16 minutit tagasi
Reply to  i...

úkas asi veel, kui statistika andmetel on keska 2007, ja eesti kodanikest on 99,9 prossa karistatud, kas kriminaalselt vói váárteona, oleks pollar kurjategija kátte saand, aga náe otsivad kitsesi, kes siis imporditud insener- kirurge ules annavad