Taebla lähedal sai avariis kaks mootorratturit vigastada

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto Kaire Reiljan
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 8

Taebla lähedal oli täna kell 13 paiku raske liiklusõnnetus, kus põrkasid kokku mootorratas ja auto. Kiirabi viis kaks inimest Tallinna haiglasse.

Avarii toimus Ääsmäe-Rohuküla 58 kilomeetril, Ridala-Nigula tee ristmikul. Haapsalu politseijaoskonna välijuhi Lauri Põllula sõnul sõitis mootorratas Haapsalu suunas ja sõiduauto Opel tahtis sõita Ridala-Nigula maanteelt otse üle Tallinna maantee. „Tõenäoliselt ei märganud ta lähenevat mootorratast,” ütles Põllula.

Mootorratas lendas peale kokkupõrget maanteekraavi ning mootorrattal sõitnud mehe ja naise viis kiirabi kohe haiglasse. Ka sõiduautos oli Põllula sõnul kaks inimest, kelle kiirabi kohapeal üle vaatas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
En.
2 tundi tagasi

Mul tulid täna lähikondsed autoga Tallinna poolt ja nägid liiklusõnnetuse ohvritele kiirabi ootamist pealt (vaid politsei oli juba kohal). Sel tunnil olnud Tallinn-Haapsalu maanteel väga tihe liiklus. Väga tihe tähendabki seda, et auto oli autos kinni ning ühtlasemas rodus kui tavaliselt Hiiumaalt tulijate puhul. Sest täna lõppes ka Augustibluus. Mis võis tähendada, et iga Tln-Rohuküla mnt.-d ületada soovija pidi paratamatult rohkem ootama. Vaevalt ta meelega tsiklile ette sõitis aga on väga tõenäoline, et üldise autodevoolu taustal (mis ristmikule sõidu hetkel oli ilmselt hõredam), ei paistnud tsikkel hästi välja või vaatas juht motika suunas just siis, mil viimane oli aknaposti varjus.… Loe rohkem »

Pamp
1 tund tagasi
Reply to  En.

Penskaritelt peaks ammu load ära korjama , lihtne ju

Vahi aga
7 tundi tagasi

Jälle eikuuleeinäe autoroolis, viimasel ajal liiga tihti juba. Eks see aastatetagune sõidueksami lihtsustamine ja olematu meditsiiniline kontroll juhtidele toob negatiivseid tulemusi, mis ajas kahjuks kasvavad.

Kodanik
6 tundi tagasi
Reply to  Vahi aga

Iga päev näen kuidas sõidetakse nii asulas sees kui 90 alas telefon näppude vahel.

Napak
4 tundi tagasi
Reply to  Kodanik

Mis sul siis autos näppude vahel peab olema?

Pook
10 tundi tagasi

sõiduauto Opel tahtis sõitis Ridala-Nigula maanteelt otse üle Tallinna maantee. Jeesti kjeel ljonkab ja ei saa aru mõhkugi sellest lausest.

Arst
10 tundi tagasi
Reply to  Pook

Kahju sinust lausa kohe..ei teagi mida nüüd teha..võta õuna või midagi äkki läheb paremaks.

tuleb
9 tundi tagasi
Reply to  Arst

see seinaleht kinni panna, häbi hakkab juba sellist jama lugeda

no vot
8 tundi tagasi
Reply to  tuleb

on oma valik, kas loed või ei loe. Minu teada ei ole sundkorras lugemist, või äkki on…

Pamp
1 tund tagasi
Reply to  tuleb

Mine jaluta ja vii oma load hoiule , juba kaugele tunda penskari haisu .