Aivo Paljasmaa: suured langevad, veel suuremad tõusevad

Aivo Paljasmaa. Foto: Malle-Liisa Raigla

Saksamaa suuruselt kuuendas linnas Stuttgartis hakkas reedene päev õhtusse vajuma, kui kahe riigi eliitväed pallimurule jooksid. Hümnide kõlades oli sõjakust aimata ka poolehoidjatest tulvil tribüünidel. Eesseisva suure lahingu hingust oli tunda nii pealtvaatajates kui ka mängijates. Sakslased mängisid oma kodumaal ja taganeda polnud neil kuhugi. Hispaanlased olid aga siiani EMil võidult võidule sammunud ja alustasid ka nüüd vastaste kindluse tulistamist kohe esimesel mänguminutil.

Antagu siinkohal andeks kirjutise militaristlik sõnakasutus, kuna hiljuti ma ise seda taunisin seoses Euroopas praegu toimuva päris sõjaga – Ukrainas.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
privileegitud
1 kuu tagasi

mees loeb kusagil kambris ameti ajal ajalehte ja tasuta, kui samas digilehe ostjalt tahetakse iga mõttetu artikli eest 1.50 raha, samas oma tüütut reklaamipilti jagab tasuta.

tühi
1 kuu tagasi

loba

Mui
1 kuu tagasi

Pole midagi niiiii!!!