Jaanus Mäe: kes siis tegelikult vassib?

Jaanus Mäe, varjupaigateenuse hanke võitja, MTÜ Sotsiaalne Kaasatus juhatuse liige

Jaanus Mäe, varjupaigateenuse hanke võitja, MTÜ Sotsiaalne Kaasatus juhatuse liige

Olen linnapea Urmas Suklesega selles osas ühte meelt, et varjupaigateenuse ümber käib trall, kuid lisan täiendavalt, et trallitamist alustas hoopis elupõline meer ise. Ma ei tea, kas vassimine kuulub linnapea tööstiili hulka või on tal Posti tänaval lihtsalt kehvad nõuandjad, kuid igatahes ei ole ilus tulla leheveergudele ebatõtt rääkima ja fakte endale sobivaks moonutama.

Oma artiklis väidab linnapea küll, et konkurents on alati teretulnud, kuid suhtumine ja käitumine ainsana konkurentsi pakkuva ettevõtte osas on olnud kõike muud kui sõbralik. Seda, et igasugune konkurents on vahendeid valimata vaja summutada, kinnitas Haapsalu linnavalitsus sellega, kui varjupaigateenuse hanke tulemused 17. juunil kehtetuks tunnistas. Kusjuures kehtetuks tunnistamise otsus oli suuremas osas üles ehitatud minu juhitava ühingu sopaga üle kallamisele, lisatud meelevaldseid ja paljasõnalisi väiteid, aga mitte sõnagi sellest, et varjupaik kesklinna ei sobiks, nagu on avalikkusele pidevalt meelde tuletatud. Eks loomulikult läheb selliselt koostatud haldusakt vaidlustamisele.

Millegipärast pole Haapsalu linnavalitsus algusest peale näidanud üles soovi ega tahet Sotsiaalne Kaasatus MTÜ-ga koostöösse minna ega varjupaigateenuse lepingut sõlmida, mis siis, et ühing algselt hanke võitjaks kuulutati.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pole sugugi
2 päeva tagasi

välistatud, et praegune teenuse pakkuja pakkub kuhugile kõrgele kohale meelehead, et oma kasumlikust ärist mitte ilma jääda.

Vahi aga
2 päeva tagasi

Ainult ullike saab mõelda, et teeb antud asustuse ja pakub seal teenust lasteaia ja kooli vahele. Keegi ei sea ju kahtluse alla teenuse vajalikkust, pigem taandub küsimus ikka asukohale. Ettevõtja ju väidab tema väljaütlemisi interpreteerides utreeritult, et sinna asukohta võiks ka alkoholipood, kasiino ja striptiisibaar sobida:) Tamme “väitsakangelasi” ju ei tahaks kooli ja lasteaia vahetusse läheduse, või Jaanusel on teine arusaamine?

Vanasõna
2 päeva tagasi

Pada sõimab katelt- ühed mustad mõlemad

Abcmas
2 päeva tagasi

Kuule vend,kas Sul nii palju oidu ei ole,et see koht sellise asutuse jaoksei ole vastuvõetav.
Ja selle vältimiseks tuleb kasutada kõiki võimalikke võtteid.
Jutt konkurentsist on antud juhul teisejärguline.

taipamatu
2 päeva tagasi

linnarahvas on küllalt selgelt väljendanud oma arvamust , et sellist asutust ja tegevust siin linnas ei soovita näha äri ajamas

Majaomanik
2 päeva tagasi
Reply to  taipamatu

Ja Sukles on linnapea,kel on rahva mandaat.

Rahvas valis ekre
6 tundi tagasi
Reply to  Majaomanik

Ega ikka ei ole küll!

Endel, 85
6 tundi tagasi

Jah, selle päris ekre valisime, mitte tuulelippude oma 🙂