SPIN-programm lõpetas Haapsalus kolmanda hooaja

Foto: SPIN-programm
Foto: SPIN-programm

Eestis ainulaadne spordil põhinev ja teaduslikult tõendatult mõjus arenguprogramm nimega SPIN on Haapsalus tegutsenud juba kolm aastat.

Kolm korda nädalas toimuvatel sessioonidel on ühendatud jalgpall, mille läbi ja abil saavad noored täiendada oma sotsiaalseid ja enesejuhtimise oskuseid.

Traditsiooniliselt lõpetatakse hooaeg üheskoos kõigi erinevates piirkondades tegutsevate gruppidega, mida on tänaseks kokku juba 33, Lillekülas peetava jalgpalliturniiriga.

Haapsalu grupp olid seekordsel suveturniiril esindatud kolmeteistkümne lapsega. Alagrupimängudes saadi nelja kohtumisega tabelisse üheksa punkti, mis andis  esimese koha.

Poolfinaalis mindi vastamisi võrukatega, kelle üle saavutati 2:0 võit. Finaalis tuli tunnistada FC Totemi paremust.

Kokkuvõttes saavutati viieteistkümmne võistkonna seas oma vanusegrupis uhke teine koht. Juulis naudivad lapsed suvepuhkust ning aktiivsete tegevustega alustatakse taas augustis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
No vot
8 päeva tagasi

toimuvatel sessioonidel on ühendatud jalgpall, mille läbi ja abil saavad noored täiendada oma sotsiaalseid ja enesejuhtimise oskuseid.- Kas see ajuvaba sõnamulin oli kohustuslik?