Joobes mees läks Haapsalus elukaaslasele kallale, Virstsus lõhuti autot

7. mail sai politsei teate, et Haapsalu linnas korteris läks alkoholi tarvitanud 47-aastane mees kallale oma elukaaslasele ja tekitas talle valu. Politsei pidas 47-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

2. mail sai politsei teate, et Lääneranna vallas Virtsu alevikus tungis 43-aastane mees välisukse lõhkumise teel endise elukaaslase eluruumidesse ning kahjustas tema sõidukit. Tekitatud kahju on 1 400 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
kas
1 kuu tagasi

selle nn, rongi sõiduplaani peale on ppa-s eraldi tasustatav ametnik