Lapsepõlvetrauma teadlikkuse nädala korraldajad ootavad kaasamõtlejaid

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Mullu mais Haapsalus esimest korda toimunud rattaretk „Hoiame üksteist ja liiguma koos”, mis eesmärk oli ühiselt arutleda lapsepõlvetraumade üle, tuleb ka sel aastal.

Neljapäeval, 22. veebruaril ootab retke korraldaja Vaike Kukk Haapsalu linnavalitsusse kokkusaamisele kõiki huvilisi, et üheskoos luua lapsepõlvetrauma teadlikkuse nädala sündmuste maakondlikku kava.

„Igaüks meist on oma lapsepõlve ekspert, seega erialasest ettevalmistusest olulisem on soov kaasa mõelda ja ettepanekuid teha. Eri valdkondade esindajate teadmised-oskused tulevad ürituse organiseerimisel kasuks,” ütles Kukk. Tema sõnul on kõige tähtsam soov kaasa mõelda ja ettepanekuid teha.

Kui eelmisel aastal toimusid maakondades rattaretked, siis tänavu on mai kolmandal nädalal kavas korraldada Lääne-Eestis lapsepõlvetrauma teadlikkuse nädal. Kuke sõnul on see sellisel kujul esmakordne ettevõtmine, mida saab iseloomustada kui nelja maakonna – Hiiu-, Saare-, Pärnu- ja Läänemaa – koosloomet.

Nädala jooksul on maakondades kavas teemat käsitlevad töötoad või kohtumised ning ühel päeval maakonnakeskuses rattaretk ja ühine arutelu.

Nädalat ette valmistav kohtumine Haapsalu linnavalitsuses algab 22. veebruaril kl 11.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kribu
4 kuud tagasi

Oravate valitsus alles korraldab lastele paraja lapsepõlvetrauma.Koolid kinni ja lapsed nälga.

lapsepõlvetrauma
4 kuud tagasi

Teema tegelikult väga tõsine….väga palju tuleb meie ellu kaasa sealt kaugest lapsepõlvest…Kahjuks ka halba ja see halb võib inimese elu ja käitumist tohutult mõjutada…..

Uudis
4 kuud tagasi

+ lapsepõlvejärgsed traumad

Maainimene
4 kuud tagasi

Sooja õhu võngutqjad

AVS
4 kuud tagasi
Reply to  Maainimene

Sina peaksid sinna kohe kindlasti minema.

Maainimene
4 kuud tagasi
Reply to  AVS

Tule juhata mind..kuradi tibla

AVS
4 kuud tagasi
Reply to  Maainimene

Noh, seda ma silmas peangi. Otsi abi endale.