Läänemaa JK esindus lõpetas hooaja napi kaotusega

JK Läänemaa esindusmeeskonnale kaasa elama ja lahkumismängu pidanud Bert Rotbergile austust avaldama tuli pühapäeval rohkelt publikut. Foto Kristjan Tiitsma

Läänemaa jalgpalliklubi esindusmeeskond pidas eile Uuemõisa jalgpallihallis hooaja viimase, 36.vooru kohtumise.

Selles tuli tunnistada küll FA Tartu Kalevi nappi 2:3 paremust, kuid mängu meeleolu oli isadepäevale kohaselt üsna pidulik. Nimelt tuli eilses kohtumises 277. korda platsile Läänemaa JK pikaaegne kapten ja kaitsemängija Bert Rotberg, kellele see oli ametlikuks lahkumismänguks.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kaarel
9 kuud tagasi

Millisest kõrgemast liigast jutt käib? Esiliiga B on tipu poolt vaadatuna kolmas liiga, kust nüüd välja kukutakse. Senised kohad on olnud tagant viies, kolmas, kolmas ja teine ehk eelviimane. Paluks natuke ausamaid ja adekvaatsemaid artikleid, mitte pelgalt enese imetlemist. Alles kirjutati, et käiakse Tallinnas harjutamas. Milleks meile see hall, kui Tallinnas käiakse?