Karilaid: Kõlvarti võidu korral lahkun Keskerakonnast

BNS

Haapsalu volikogu esimees Jaanus Karilaid. Foto: Malle-Liisa Raigla

Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid ütles Kanal 2 saates “Täistund”, et ta lahkub erakonnast, kui esimehe valimistel peaksid võitma Mihhail Kõlvart , vahendab Postimees.

Hiljem Postimehega rääkides toonitas Karilaid, et teeb kõik endast oleneva, et võidaks vastaskandidaat Tanel Kiik ja tema meeskond.

Karilaid ütles, et pühapäeval toimuval Keskerakonna erakorralisel kongressil selgub see, kui palju on tal mõttekaaslasi.

“”Täistund” ju ise tõestas Kõlvarti valed! Loodan erakonna tervele mõistusele ja jään oma sõnade juurde,” ütles Karilaid. “Talgud kestavad. Praktika on tõe kriteerium.” Ta rõhutas, et ei soovi näha erakonda isolatsioonis. “Tööpõld on suur ainult Taneliga,” ütles Karilaid.

Keskerakonna erakorraline kongress toimub 10. septembril Paides ning seal valitakse erakonnale uus esimees, erakonna juhatuse liikmed, revisjonikomisjoni liikmed ning aukohtu esimees.

Esimeheks kandideerivad Tanel Kiik ja Mihhail Kõlvart. Senine esimees Jüri Ratas partei juhiks ei kandideeri.

Paidesse on oodata üle 1000 delegaadi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
31 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lugeja
7 kuud tagasi

Kui Karilaid nüüd ei lähe, ei saaks ta keskerakonnas enam palju suud lahti teha, kuna kannab ennast vsamuti valetajate nimekirja, kuhu ta palju teisi on lahtedanud.

linlane
7 kuud tagasi

No nii, selliselt nad “tapsidki” meie Jaanuse. Oli Jaanus, nüüd siis, kui uskuda selle mehe sõnu, lahkub ta erakonnast ja jääb vabakutseliseks ning sätib end riigikogu saalis ka akna alla istuma. Kurb, aga selline on poliitiku elu… Jaanus, küllap leiad endale nüüd uued väljakutsed, ega elu seisma jää. Haapsalus astud ilmselt HARI-sse ja ehk Sukles leiab sulle ka mõne ametikoha suure kogemuse pealt, kas linnamajanduses või linnahoolduses

õige
7 kuud tagasi

parteisõdur läheks peldiku taha ja

Kati Nõdra
7 kuud tagasi

Kas see peaks õnnetus olema?

kauakestev
7 kuud tagasi

lõpmatu aplaus

Kuidas nii
7 kuud tagasi

Peaks olema 24 kommentaari, lugeda saab ainult 13?

võta
7 kuud tagasi

eeskuju soome kommunistidelt, nende ideelisust ei murra miski

see
7 kuud tagasi

ju kriminaalne erakond, kohtu all nii erakond kui ka korb, valite, toetate kriminaale igatpidi

Vali Reformierakond....
7 kuud tagasi
Reply to  see

…siis toetate erakonda, keda ei võta ei tuli ega vesi, pangu kasvõi koonduslaagrid püsti!

Liberaalne Teerull
7 kuud tagasi

Mis tähtsust sel on üldse, mida Karilaid teeb?

kobrulehe
7 kuud tagasi

külvivolinik sekkub nagu alati kommentaari debatti kustutades komme lähtudes oma sümpaatiatest, ehk nagu hõiskas kersti – sõna on vaba – valitutel