Politsei sekkus pühapäeval kahte kaklusesse

Lääne Elu

info@le.ee

9. juuli õhtul sai politsei teate, et Haapsalus lõi 54-aastane joobes naine tuttavat 46-aastast naist. Kui politsei 54-aastast naist kinni pidas, ründas kannatanut naise 61-aastane joobes elukaaslane. Politsei viis mõlemad, nii 54-aastase naise kui 61-aastase mehe arestimajja.

Samal päeval kella ühe ajal öösel sai politsei teate, et Haapsalus lõi 41-aastane mees Karja tänaval 18-aastast noormeest. Politsei pidas 41-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
En.
11 kuud tagasi

Tavainimese jaoks on taolistes uudistes oluline vaid üks. Ja see on mainimata jäetud – kas klobiti vanu semusid/tuttavaid või võhivõõraid? Kuni minu tutvuskonnas rusikatega ei räägita võin end jätkuvalt Haapsalus turvaliselt tunda. Kui aga tänavalpeksu ohvriks võib sattuda igaüks, kes ‘valesti vaatab’ või ei paku küsijale suitsu, on 1980’d tagasi. Naiste kisma tundus igatahes olevat nö. sõpside vaheline.

Jänkununnu
11 kuud tagasi

Vähemalt midagi toimub

see
11 kuud tagasi

et poliis sekkub on halvasti, siin ei ole kaalud vastavad, tehku profid omavahel , kui tahavad, asjaarmastajad teevad omaette

Jänkununnu
11 kuud tagasi

Osalesin seal minagi.
Tegelikult see kaklusfestival oleks väga hea plaan

koduõue
11 kuud tagasi
Reply to  Jänkununnu

kaklused, maitsete elamuste kaklused, veiniaurused kaklused, vot see oleks alles festival

A.R
11 kuud tagasi
Reply to  Jänkununnu

noo miski avalik poksiring, käied ja puha. Poksikindad kätte ja las materdavad, siis võtab see korralikult võhmale ja saab auru välja lasta. Keegi viga suurema ei saa ka. Minuarust hea mõte oleks.

tore
11 kuud tagasi

jääb ainult oodata kaklusfestivali

Jänkununnu
11 kuud tagasi

HAAPSALU LINNA piirides uue haldusreformiga määratud piirides tuleb alkohoolsete jookide müük keelata.. siis saabub rahu ja rikkus…

A.R
11 kuud tagasi
Reply to  Jänkununnu

Siis ostavad Olrgi käest samakat tina tänavalt, ega sellepärast joodikul joomata ei jää.

TAFF:festi külastajad
11 kuud tagasi

ei jõudnud lemmikesinejas kokkuleppele.