Rado – Haapsalu parim restoran

Haapsalu Rado pere. Esiplaanil peakokk Radoslav Mitro, paremal restorani omanik Triinu Tapper. Foto Heinrih Heintalu

Haapsalu peatänava ääres asuv restoran Rado on esimene söögikoht, mis linnale Michelin Guide’i tunnustuse toonud.

Rado omaniku Triinu Tapperi sõnul nad oma Haapsalu restoraniga Michelini restoranigiidide nimekirja pääseda ei lootnud. „Ütleme nii, et kui saime teada, et Haapsalu Rado nimekirja läheb, siis mina ikka kilkasin küll,“ ütles Tapper. Omaniku sõnul ei oodanud nad ammugi, et just nende restoran saab olema väikelinna esimene Michelini tiitliga pärjatud söögikoht. „Arvasin küll, et nimekirja lisandub mõni uus linn, aga mõtet, et see peab nüüd kindlasti Haapsalu olema ja meie selle saame, tõesti ei olnud. See oli tore üllatus,“ ütles Tapper.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
18 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vanaisa
1 aasta tagasi

Mind reklaam ei loksuta -pangu või 10 tärni. Juba aastaid teab iga kohalik,et paremad kohad on Latern,Teele kohvik,Nurme bistroo ja Dietrich…..

Vanaema
1 aasta tagasi
Reply to  Vanaisa

Ikka loksutas ju kui sundis sõna võtma. Naljanina.

Gurmaan
1 aasta tagasi
Reply to  Vanaisa

Mis koht see dietrich on – turistilõks!

kommid
1 aasta tagasi

järgi rahvas küll nii ei arva

113
1 aasta tagasi

ei tea kas seal antakse süüa läbi äpi ,uksed ju koguaeg kinni

IRW
1 aasta tagasi
Reply to  113

See on loterii – suuremalt jaolt näed kinnist ust . Kui sisse saad siis ongi tunne et oi kui hea

Napak
1 aasta tagasi

Kiitus, tublid! Mis aga parimasse puutub, siis inimestel on selle hindamiseks erinevad kriteeiriumid mis ei pruugi omavahel ühtida.

Toiduainete tehnoloog
1 aasta tagasi

Ei tea, mis seal head on kui kõrts kord kuus paar tundi lahti on!
Eile käisime Laines, oli maitsev ja mitu korda odavam 🙂

Mati, maaler
1 aasta tagasi

Blu Holm ongi aastaid parim söögikoht olnud, tema kliendid lihtsalt ei viitsi tundide kaupa telefonis laike visata…

pole
1 aasta tagasi

kuulnud, pole näinud

kodanik
1 aasta tagasi

Käisin nädal tagasi seal söömas. Tavaline toit ja tavaline teenindus, ei midagi erilist. Auhinnasaajalt oodanuks rohkemat. Veinide valik väga kasin ja ka neist, mis listis, olid pooled puudu. Mille poolest ta parim on?

vaja
1 aasta tagasi

ju kuidagi delfiiniga samal tasemel olla kus ühe retsi pilt kuid üleval ripub

uuesti
1 aasta tagasi

Juba jälle parim? Kui kaua saab leierdada ühte ja sama? See sai juba selgeks lehest 25. mai, 30 mai 2023. Iga nädal ei tahaks vanu uudiseid näha. Või on see vajalik?

Ju siis
1 aasta tagasi
Reply to  uuesti

maksti reklaami eest 3x. Mis “parimasse” puutub, siis eks see ole ka maitse asi. Mu meelest Taksi ja Latern iga kell etemad, kui kõht tühi on.

IRW
1 aasta tagasi
Reply to  Ju siis

Milleks teha reklaami kui uksed kogu aeg suletud ?

See, nagu
1 aasta tagasi
Reply to  IRW

omal ajal oli Vanaisa Juures. Söögid/joogid olid head, aga keegi kurat ei teadnud, millal see reaalselt ka lahti oli. Sõbrad tulid küll, tahtsid neid sinna sööma viia, aga ei – uks kinni.

õnneks
1 aasta tagasi

sellest söönuks ei saa

pensionär tibla
1 aasta tagasi
Reply to  õnneks

Ma võin kodus süüa kartuleid vorstidega Rakvere keemik, ja juua viskit, nagu eile.
Majandus peab olema ökonoomne!