Lääne-Nigula eelarve lõi volikogu kahte lehte

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Fotod: kuvatõmmised istungi videoülekandest

Lääne-Nigula volikogu võttis neljapäeval vastu valla 14,8 miljoni suuruse eelarve. Selle poolt oli 14 võimuliitlast, vastu üheksa volinikku vastasrinnast.

Kuigi opositsioonilisse valimisliitu Tegusalt Tulevikku kuuluv Neeme Suur tegi nagu ka eelarve esimesel lugemisel ettepaneku menetleda eelarvet kolmel lugemisel, ei leidnud see võimuliidu toetust ning tänavune vallaeelarve pandi lõpphääletusele juba teisel lugemisel.

Eelarve vastuvõtmise poolt andsid 14 häält võimuliitu kuuluvad saadikud Reformierakonnast, EKREst ja valimisliidust Tugevad Kogukonnad, vastu olid viis Keskerakonna ja neli valimisliidu Tegusalt Tulevikku saadikut.

“Meie oleme päris kenasti hakkama saanud,” ütles vallavanem Aivar Riisalu eelarvet tutvustades.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Külamees
1 aasta tagasi

See teema oli riigieelarvega seotult mõni aeg tagasi üleval, et riigieelarvet ei suuda lugeda nii, et midagi aru saaks isegi eelmine rahandusminister koalitsiooni juhterakonnast. Aga noh tähtsamad ja kiiremad teemad tulid peale ja egas täna selles enam keegi probleemi näe kui poolt hääletama hakkab.

Volinik
1 aasta tagasi

Kui oled korrektsuse ja eelarvest arusaamiseks volikogus, siis tuleb vastu hääletada. Ma arvan, et enamus, kes poolt hääletasid, ei saa sellest dokumendi sisust aru. Sellise eelarve struktuuri sisse viia, peaks olema selle eest vastutav. Eelmise volikogu sisse viidud struktuur.

Raul
1 aasta tagasi
Reply to  Volinik

Mis siis keelab nüüd uut struktuuri teha? Vallavanem ei suuda finantsjuhti tööle võtta…. Naljamehed…

Vaatleja
1 aasta tagasi

Keskid blokivad keski,kas omavahel ei saaks enne leppida kokku,asjal nagu halb maik Ja seda üksmeelt näitate te enne valimisi…

John
1 aasta tagasi
Reply to  Vaatleja

Aga kesikud ongi lõhenenud ja eks valimised saavad olema ka nende tõehetkeks.

Asjast aru saaja
1 aasta tagasi
Reply to  John

Keskerakonnal on tehtud töödest Haapsalus ja Lääne-Nigulas tööaruanne. Tehtud on Posti tänav, metsa tänav, jalgpallihall, kiltsi tee rek., Linnamäe -Rannaküla tee. Kus on teiste erakondade tehtud tööd?

muda
1 aasta tagasi

Posti tänav, tõeline ämber, oleks võinud olemata olla , mis puutub jalgpalli halli siis võiks ju kiidulaulu laulvad kesikud 10% halli kuludest enda kanda võtta, siis tunneksid omal nahal kui hea projekt see on.