Politsei: arvutikelm varastas Vormsi elanikult 2900 eurot

Lääne Elu

info@le.ee


Arvutikelmus

7. detsembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 2. detsembri õhtul kella 18 paiku soovis Vormsi valla elanik minna Google’i otsingumootorit kasutades LHV internetipanga lehele, aga sattus enesele märkamatult võltsitud pangalehele. Inimene sisenes panka ja kohe pärast sisse logimist oli pangaarvelt kadunud 2900 eurot, mis oli kantud võõra isiku Iirimaal asuvale arveldusarvele. Kelmusega tekitatud kahju on 2900 eurot.

Vargus

7. detsembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Lääne-Nigula vallas on vahelaost varastatud hakkepuiduks mõeldud materjali. Vargusega tekitatud kahju on ligemale 5900 eurot.

6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Juta
1 kuu tagasi

Nagu päriselt. Vormis elanik.

toim.
1 kuu tagasi
Reply to  Juta

õppige lugema!

Liis
1 kuu tagasi

Kuidas seda hakkepuidu materjali ei nähtud ära viimas. Ega seda selga võetud.

....
1 kuu tagasi
Reply to  Liis

Kokkuleppeline võib see olla. Kindlustused , maksud jne. Ei tea ju, siin avaldatakse ainult teade sellest, et midagi toimus kuskil, aga kas ja kes ja palju lõpuks karistada sai muidugi ei avaldata. Korra see suur tapmine, siis avaldati kes ja kus, aga muidu võid ainult arvata mis toimus. Mõtetu pläma ma ütleks. Kui juba midagi kirjutad, siis ikka lõpuni välja.

Kohalik
1 kuu tagasi
Reply to  ....

Nad ei tea isegi kus toimus…Lääne-Nigula vald on Nõvalt Kasarini….külasid ikka jagub, aga lugeja peab mõistatama, kas toimus idas või läänes…milleks üldse leheruumi raisata…uudisväärtus ju null…..ja neid hakkepuidu hunnikuid teeäärtes küll, mis aga põhiline….keegi ei näinud….ju siis UFO-d viisid….

Nii on
1 kuu tagasi
Reply to  Kohalik

Aga muide ufod on olemas küll. Kui aga naljatada, siis ka neil võib energiakriis olla jah, ei tea ju.