Lääne Elu paberleht laupäeval, 3. detsembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Elektrikatkestuse korral on kõige haavatavamad kortermajade elanikud

Ulatusliku ja pikalt kestva elektrikatkestuse korral on kõige haavatavamad just korterites elavad inimesed, kellel puuduvad alternatiivsed võimalused sooja ja vee saamiseks. 70 kortermaja haldava Haapsalu Linnamajanduse juhi Peeter Vikmani sõnul on tuleva aasta alguses plaanis hakata korteriomanikega arutama, kuidas kriisiks valmistuda ja mida elanikud oma majja soovivad.

Aigar Vaigu: matemaatikas on kõik lubatud

Neljapäeval peeti Taebla koolis kolmandat korda matemaatikapäeva. Matemaatikaülesannete lahendamise võistluse võitjale oli kohalik ettevõtja Urmas Mullo välja pannud 500eurose preemia – parim noor matemaatik saab viie kuu jooksul stipendiumiks sada eurot.

Kuldse ja sinise silmaga kassid, kes ei loe aastaid

Ajakirjanik Margus Välja arvustab Lääne Elu ajakirjanikult Kaie Ilveselt ilmunud uut raamatut “Lihtsalt üks kass”, mis vestab – nagu kasside „Sada aastat üksildust” – eri põlvkondade kulgemisest aja voos.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments