Haigla lõpetab külastuskeelu

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Läänemaa haigla. Foto: Arvo Tarmula
Läänemaa haigla. Foto: Arvo Tarmula

Esmaspäevast lõpeb Läänemaa haiglas oktoobris koroonaviiruse leviku tõttu välja kuulutatud külastuskeeld.

Läänemaa haigla ravijuht Alge Vare ütles eile, et julguse külastuskeeld lõpetada andis haiglale see, et koroonaviirus näib Läänemaal taanduvat. Tema sõnul pole vähemalt nädal aega erakorralise meditsiini osakonda pöördunute seas olnud koroonaviirusega nakatunuid. „Kindlasti ambulatoorsete haigete seas neid on,” ütles Vare.

Esmaspäevast võib haiglas olevat inimest külastada korraga mitte rohkem kui üks inimene ning külastus võib olla kuni poole tunni pikkune. Samuti tuleb haigla ruumides kanda meditsiinilist maski ja külastaja peab olema terve. „Me ei taha, et viirus jälle levima hakkaks,” põhjendas Vare nõudeid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Päris arst
9 kuud tagasi

Nüüd tohib avalikult öelda, et haigla on tühi või süstimise ohvreid täis!

Hellat
9 kuud tagasi
Reply to  Päris arst

Teie olete siis ohver?

Vilja.
9 kuud tagasi

Üldse ei kirjutata millises asutuses siis jälle koroona siis levima hakanud, et niipalju haigestujaid jälle on????