Heiki Magnus sai Isamaa Läänemaa piirkonna juhiks

Heiki Magnus juhib erakonna Isamaa Läänemaa piirkonda. Foto: Elen Freivald
Heiki Magnus juhib erakonna Isamaa Läänemaa piirkonda. Foto: Elen Freivald

Kolmapäeval valis Isamaa Läänemaa piirkonna uue juhatuse, piirkonda hakkab juhtima Heiki Magnus.

Magnus on Isamaa liige 2021. aasta jaanuarist. Ta on erakonna liige olnud ka aastatel 1999.-2012. „Liitusin erakonnaga uuesti 2021. aastal eesmärgiga Isamaa vaadete eest Läänemaal ka edaspidi tugevalt seista ja piirkonna tegevust hoogustada,“ ütles Magnus.

Igapäevaselt töötab Magnus riigiteenistuses, olles lisaks ka mitmete organisatsioonide liige, sh viie organisatsiooni juhatuse liige. Erakonna juhatusse kuulub ka möödunud 17. oktoobril erakonnaga liitunud Lääne-Nigula volikogu esimees Mikk Lõhmus, kes aastatel 1995.-2013. oli Keskerakonna liige.

Lisaks neile kahele on erakonna Läänemaa piirkonna juhatuses Aivar Oruste, Marika Prik ja Arnold Aljaste. Revisjonikomisjoni liikmeks sai Aarne Taal.

Magnuse sõnul lisab uue esimehe ametisse asumine piirkonnale kahtlemata värskust ja ei pea tähendama koheselt kardinaalseid muutusi. „Meie juhatuse liikmed on oma arvamuse avaldamises võrdsed, sest Läänemaal on tugevad tegijad. Mitmed juhatusse valituks osutunud on varasemalt panustanud kohaliku elu edendamisse volikogu töö kaudu. Mikk Lõhmus on olnud Lääne-Nigula vallavanem ja praegune volikogu esimees, Aivar Oruste olnud kohaliku vallavolikogu liige ka varem ja Arnold Aljaste tegus teistes organisatsioonides,“ rääkis Magnus.

Samuti jätkab pikaaegne juhatuse liige Marika Prik ja Marit Tamm, kelle ülesandeks jääb ka edaspidi Läänemaa piirkonna sekretariaadi töö korraldamine.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
isamaaga
1 aasta tagasi

on kööga

Arnold
1 aasta tagasi

Tõsine otsus. Soovin edu !

Huvitav teada
1 aasta tagasi
Reply to  Arnold

Milline see edu peaks olema?

Vänt Võll
1 aasta tagasi

Edu,Heiki ! !

see
1 aasta tagasi

üks usumeeste sahkerdamise sahver, võimalus oma küüned ka riigi rahakotini küünitada

Anti
1 aasta tagasi

Kiviveeretaja. Kuhu nüüd veeretad uued kivi kujud

Jaan
1 aasta tagasi

Isamaa on “see on minu arvamus ja ei suru seda teistele peale”
Tühi koht. Puudel.

lemmikkoera
1 aasta tagasi

staatus valitsuses, muidu tühi koht sellel ühendusel

limukad
1 aasta tagasi
Reply to  lemmikkoera

Isamaa on lemmikkoer igas valitsuses…aga muidu tühi koht.

Vahi nalja
1 aasta tagasi

Elementaarne on demokraatlikus riigis, et riigiteenistuja aktiivselt poliitikat ei tee, vaid teenib riiki. Tulemuseks on üldjuhul poliitiline korruptsioon ja ei muud midagi.

Noo mis
1 aasta tagasi

Ma ei mõista seda isamaa gruppi üldse. Nimi on küll vägev, aga tegevus? Viimane suurim ja vist ainuke suudetud läbisurumine oli oma enda kaasmaalaste vaeseks tegemine tulevikus, aa noh seda juba päris pikalt vaieldud. Las siis olla, päris paljud laiaks löönud niiöelda oma pinsilisa ja las minna. Eks neid vilju maitseb päris varsti paarikümne aasta pärast. Ma ei usu, et kõik kohe selle välja võetud raha parema tootluse peale suutsid panna, lihtsalt kulus ära, nüüd pole sedagi ja uued võlad tulemas. Enam pole fondi kust võtta. Riik sai muidugi sealt hea raha kohe sisse kasseerida, kuhu see kulus üldse 400… Loe rohkem »

Sirje
1 aasta tagasi
Reply to  Noo mis

Sunniviisil ei kästud ju pensioniraha välja võtta. Mina saan siiamaani igakuist pensionilisa ja veel mitu aastat

Noo mis
1 aasta tagasi
Reply to  Sirje

See veel oleks puudunud, et sunniviisiliseks oleks asi läinud. Õnneks neil sniipalju võimu kätte ei antud, muidu mine sa tea. Rahaahnus on kole asi. Teie olete võibolla rahliselt tark, aga enamus teie kaasmaalased seda ei ole ju. Vaadake kuhu see raha kõik kulus, see on avalik info. Võibolla 1 protsent inimesi pani midagi kasvama, ülejäänud mitte. Meie poolt valitud esindajad seal tarkade mäel peaksid sellised asjad suutma ära hoida, aga mitte kaasa aitama!

unustasite
1 aasta tagasi

märkimata endise KEK-i partorgi teened