Pääste: Haapsalus põles paberkonteiner, Lihulas vajas abi vanainimene

Lääne Elu

info@le.ee

28. oktoobril kell 17.52 käisid päästjad Haapsalu linnas Raudtee tänaval kustutamas  plastikust paberkonteinerit, milleks kulus 300 liitrit vett. Konteiner hävis tules täielikult.

29. oktoobril kell 16.44 käisid päästjad Lääneranna vallas Nätsi külas teele kukkunud puud eemaldamas.

Kell 16.47 sõitsid päästjad Lääneranna valda Lihula linna Tööstuse tänavale, kus vanainimene oli oma korteris kukkunud ja hüüdis appi. Helistaja ei pääsenud aga korterisse. Päästjad avasid ukse ning kannatanu anti kiirabile üle.

Päästjad käivad sageli väljakutsetel, kus vanemad üksi elavad inimesed on kodus kukkudes viga saanud ning ei suuda enam ise püsti saada ega liikuda. Halvemal juhul ootab kannatanu abi tunde, enne kui keegi naabritest või möödujatest appihüüdeid kuuleb või mõni lähedane hädasolijast teada saab. Eakate ja liikumisraskustega inimeste kodud on kasulik tõsiste tagajärgedega kukkumiste ennetamiseks kohandada.

30. oktoobril kell 9.15 kutsuti päästjad Haapsalu linna Kaluri tänavale, kus harakas oli puulatva kinni jäänud ning varesed nokkisid ja kiusavad teda seal. Päästjad vabastasid linnu oksa küljes, kasutades päästeritva, ning eemaldasid linnu tiiva küljest tamiili, misjärel pääses lind vabadusse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Timukas Dima
1 aasta tagasi

vantidest autokriipiatele, keskmise sõrme näitajatele ja koerasitutajatele võib kohapeal kiviga virutada!
Kes süütab hoone, peab saama ka tule läbi surma!! Pane kuri slaavlane põlema!!

Vbn
1 aasta tagasi

Mingid tegelased on endale uue hobi leidnud? -plastikust pakendikonteinerid ei sütti ju iseenesest ometi?!

äge
1 aasta tagasi

jälle raudtee tänaval? samad kes seal rongi ja kuure põletasid jah? kätte saadakse tuleks elusalt põlema pista need marakratid. parem lootke et politsei teid leiab, mina leian on karistus karm.