Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubil lõppes Eesti meistrivõistluste aasta

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi U9 meeskond koos vanematega. Foto Jaanus Getreu

Laupäeval mängis Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi U9 meeskond Saue gümnaasiumi kunstmuruväljakutel Eesti noorte jalgpalli meistrivõistluste viimase ehk neljanda etapi.

Kui tavaliselt mängitakse meistrivõistlustel mängud kodus ja võõrsil, siis nii noored mängivad riigi esivõistlustel turniire. Turniirid toimuvad üle Eesti ja nii saavad ka kõige väiksemad jalgpallurid kohtuda eri klubide jalgpallilastega. Nii näiteks mängis Lõuna-Läänemaa JK U9 võistkond tänavustel meistrivõistlustel koguni kümne erineva klubi noormängijatega. Mänge kokku oli 14, millest võideti koguni üksteist. Lisaks tehti üks viik ja saadi kaks kaotust. Lapsed olid väga tublid, saades neljal etapil kokku kaks turniirivõitu ja kahel korral oldi teised.

Teine koht saadi ka viimasel etapil Sauel, kus alistati 3:2 Nõmme United ja 5:1 Harju JK Punane ja Saue JK. Kaotus 1:6 tuli vastu võtta aga Harju JK Valge võistkonnalt.

Lõuna-Läänemaa JK U9 võistkond on nüüdseks Eesti meistrivõistlustel osalenud 24 aastat järjest. Esimene võistkond, klubi Virtsu esindus, kus mängisid 1987-1988 sündinud poisid, osales aastal 1999. Nüüd käivad klubi treeningutel tollaste poiste lapsed. Ring on täis. Kokku on Eesti meistrivõistlustel aastakümnete jooksul mänginud üle 40 noorte võistkonna, Lõuna-Läänemaa lapsi on aga tähtsaimast võistlusest osa saanud umbes 1000.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments