Esimene šokolaadifestival toob kokku maiasmokad

Andra Kirna

andra@le.ee

Šokolaaditort. Foto: Pixabay

Laupäeval Haapsalu promenaadil peetaval esimesel šokolaadifestivalil selgub parim šokolaaditort ja -komm ning toimub ka šokolaat.

Šokolaadifestivali korraldava SA Läänemaa turundusjuhi Lemmi Kannu sõnul on mõlemale konkursile registreerunud kümmekond osalejat. „Arvestades, et Haapsalu kohvikutesse tullakse lemmikkooki sööma kaugemaltki, võiks vähemalt tordimeistreid olla rohkem,” nentis Kann. Ta lootis, et vast järgmiseks aastaks saavad koogimeistrid häbelikkusest üle.

Kommikonkursiga otsitakse Läänemaale esinduskingitust – kinkekarpi käsitööšokolaadikommidega. Parima valimisel osaleb nii publik, esimesed 45, kes Läänemaa šokolaadifestivali kodulehel ankeedi jõudsid täita, kui ka ekspertidest žürii.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lemmi Kann, SA Läänemaa
1 aasta tagasi

Tere kõigile!

Minu räägitud jutt on selles loos võtnud kahjuks mõnevõrra teise sõnastuse ja värvingu, kuid ärgem laskem ennast sellest segada.
Peamine sõnum on ikka ja alati olnud see, et Eestis ja Läänemaal on fantastilised šokolaadivõlurid ja tordimeistrid, kes teevad oma asja kire ja armastusega. See kirg ja armastus toob juba homme Haapsalu promenaadile käsitööšokolaadimeistrid sõna otseses mõttes üle kogu Eesti, rääkimata meie suurepärastest Haapsalu ja Läänemaa tordimeistritest.

See on ainulaadne kooslus 🙂
Tulge nautima!

Algab kodust.
1 aasta tagasi

Väga tore üritus.
Koogid Haapsalu kohvikutes on läinud päris kalliks

Jees
1 aasta tagasi

Jee, lahe üritus tundub. Polegi joomapidu, hoopis šokolaad. Tore kevadet alustada šokolaadikookidega rannavormi 👍😎 Edu ja et järgmised aastad ka ikka toimuks. Loodan, et eesmärk on saada kuulsaks üle maa.