Kampmann naasis Lääne-Nigula volikokku

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Andres Kampmann. Foto: Malle-Liisa Raigla
Andres Kampmann. Foto: Malle-Liisa Raigla

Neljaks kuuks oma liikmelisuse peatanud Oru koolijuht Andres Kampmann naasis 1. aprillist Lääne-Nigula vallavolikokku.

„Eks ta oli algusest saadik teada, et tulen tagasi,” ütles Kampmann. Keskerakonna nimekirja esinumbrina kohalikel valimistel 62 häält saanud ja volikokku pääsenud Kampmann peatas oma liikmelisuse mullu detsembrist, põhjendades seda pingelise koolitööga koroonaajal – vajadusega olla valmis distantsõppeks ja leida haigestunud pedagoogidele asendajaid. „Nüüd on viirus taandumas ja minul aeg tagasi tulla,” ütles ta. Kampmanni naasmisega lahkub volikogust Keskerakonna nimekirjas kandideerinud Kaja Rüütel.

Keskerakond koos Lääne-Nigula vallavolikogu endise esimehe Neeme Suure valimisliiduga moodustab üheksaliikmelise opositsiooni. Endise vallavanema ning praeguse vallavolikogu esimehe Mikk Lõhmuse valimisliidu, EKRE ja Reformierakonna kolmikliidul on 25-liikmelises volikogus 16 kohta.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments