Neeme Väli liitus Keskerakonnaga

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Neeme Väli. Foto: Urmas Lauri
Nõval elav kindralmajor Neeme Väli. Foto Urmas Lauri

Läänemaal Nõval elav endine kaitseväe peastaabi ülem, kindralmajor Neeme Väli liitus Keskerakonnaga, kirjutas ERR

Väli sõnul on tema jaoks on oluline riigikaitse areng, misõttu otsustas ta jätkata sellesse panustamist ka poliitilisel tasandil. „Eesti suurim erakond peab riigikaitses tunduvalt rohkem kaasa rääkima ja usun, et minu mõtted ja kogemused võiksid olla kasulikud erakonnale, aga ka laiemalt julgeolekupoliitika kujundamisel,” ütles Väli.

Kindralmajor reservis Neeme Väli oli 2008-2011 Kaitseväe peastaabi ülem ja pärast mida jätkus ta teenistus Brüsselis Eesti esindajana NATO ja Euroopa Liidu juures. Väli on praegu kaitseliidu vanematekogu esimees.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nimi (kohustuslik)
2 aastat tagasi

siga leidis sopa. või käis see teistpidi, kuid mis vahet seal on.

Aus mees?
2 aastat tagasi

Ükski aus inimene ei astu Keskerakonda, mis on ametlikult kriminaalne ja järjekordses miljoni-korruptsioonis kahtlustatav partei.

kohalik
2 aastat tagasi

Nõva konnatiigis hakkas igav? siit pole enam omale midagi sahkerdada? või kust tuul, sealt meel – uus vallavanem keskerakondlane, ujume talle külje alla, äkki tilgub miskit? jube tegelane, libe ja kahtlane, nii kui olukord keeruliseks läheb, laseb jalga ..

Raul
2 aastat tagasi

Esimene aprill on ju möödas….või kuidas?

vaatleja
2 aastat tagasi

Ilmselge, et sihikul on järgmised Riigikogu valimised vähem kui aasta pärast.

Tsensor
2 aastat tagasi

No eks see on selline käik ,kus üritatakse tuua sisse sõjaväelasi,sest sõjaväe temaatika ei kao vähemalt enne parlamendi valimisi.Keskerakond peaks aga küsima endalt,milline on nende agenda? Vene valija taganeb tänu Ukrainale välgukiirusel,eestlased ei ole kunagi keski eriti armastanud. Seega kes jääb valijaks? Minu esimene ettepanek keskile on see ,et vahetage välja enamus juhatusest,pole mõtet hoida teenekaid ,kui vesi seisab ja roiskub.Loobuge taotlusest olla Eesti suurima liikmeskonnaga partei,tehke suurpuhastus lliimete osas.Ja mida on teil kaotada,protsent liigub varsti valimiskünnise alla (hetkel 16,5),alustage maine puhastus kampaaniaga (valigi sesiskukoht välispoliitikas) jne..

kes jääb
2 aastat tagasi
Reply to  Tsensor

valima kesikuid, – ljasnamjae, mjustamjae , jöismjae, naroova, sillamäe , kohtla jarve,